Bowling Club West Gate

Bowling je društvena igra namijenjena svim uzrastima. Popularnost je stekao svojim duhom, jer jako pozitivno djeluje na ljude.

7.4.2011.
15:47
VOYO logo

West Gate bowling klub pripremio je za svoje posjetitelje poseban tjedni program.

Ponedjeljkom svaki posjetitelj dobiva jedan sat bowlinga besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak je tzv. 'bonus dan' kad će Vas iznenaditi sa pola sata besplatnog bowlinga na plaćeni sat. Srijeda je rezervirana za 100% domaću muziku , a od 21 sat sva pića snižena su 50%.

Klub nije zaboravio dame, te četvrtkom organizira 'Ladies night' kada sve dame uz plaćeni sat dobiju sat vremena besplatnog bowlinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Vam i ovo nije bilo dovoljno da se uputite na bowling, onda je petak sigurno dan za Vas. Od 20 sati svakog petka bowlajte uz DJ-a i Red pin night-pogodite strike (znači srušiti svih deset čunjeva odjednom) kada se pojavi crveni čunj na prvom mjestu i bowling klub će Vas nagraditi sa litrom pive! Subota navečer rezervirana je za disco bowling-STUDIO 54 uz DJ-a.

Nedjelja je dan kada je bowling klub pripremio posebnu ponudu za obitelj-jedna litra soka, jedna litra piva i čips mix sa umacima za samo 59,00 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O samoj atmosferi u klubu mozete se uvjeriti ako pogledate galeriju slika.

Bowling klub organizira škole bowlinga, turnire, proslave rođendana, djevojačkih i momačkih večeri, te team buildinge. Informacije o događanjima možete pratiti na FB Bowling club West Gate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu nalaze se i staze za dječji bowling, stolovi za biljar (devetke), video igre i dućan za bowling opremu. Bowling club West Gate radi svaki dan od 09 do 24 sata, a petkom i subotom do 02 sata. Više informacija o klubu mozete dobiti na web stranici http://www.bowlingclub.hr/ , a Vaše mjesto za bowling možete rezervirati na tel. 41 11 100.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo