Bogati Splićani od kokaina se čiste u wellnessu

Nakon 'rekareacijske' konzumacije kokaina tijekom blagdana imućniji Splićani odlaze u SPA-centre kako bi putem raznih programa detoksikacije uklonili tragove 'bijelog praha'.

6.1.2010.
14:32
VOYO logo

Novinari Slobodne Dalmacije porazgovarali su s vlasnicima pojedinih wellness centara te su doznali da se nakonm blagdana bilježi veća potražnja za programima detoksikacije. Najpopularniji je brzi tretman uz pomoć kapsule s infracrvenim zračenjem, koja proizvodi vibraciju na staničnoj razini koja rezultira izbacivanjem teških metala i nečistoća, te opijata iz organizma.

Upravo tijekom blagdana, posebice tijekom proslave Nove godine, velik broj osoba pretjera u konzumaciji raznih opojnih sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 'najluđe noći' i brojnih proslava povećava se broj dobro situiranih muškaraca srednje životne dobi, koji na tretmane dolaze povremeno ili samo jednom te se više ne pojave.

Pojedini centri osmislili su pakete detoksikacije koji uključuju inicijalni liječnički pregled, laboratorijske pretrage 'prije i poslije', body detox programe, klimoterapiju i psihoterapiju, te čak i poseban režim prehrane u sklopu punog pansiona. Ciljaju na pomorce koji na brodove trebaju doći 'čisti', no interes su pokazali i drugi građani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-200912300316006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo