'ŠU*AK SI...' / Bivši gazda Ludnice završio iza rešetaka nakon što je pošteno izvrijeđao policajca: 'Ma, p.... jedna, skini tu značku da ti pokažem...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Policija je taj dan u suradnji s Državnim inspektoratom provodila inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu Western City na Lanterni, a malo poslije 19 sati, nepozvan im je pristupio Goran Obradović koji se predstavio kao vlasnik

6.8.2022.
23:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Porečki su policajci u srijedu 27. srpnja zbog prijetnji njihovu kolegi uhitili su Gorana Obradovića Pištu (60), suvlasnika nekad poznatog narodnjačkog lokala Ludnica u zagrebačkoj Ilici, piše Jutarnji list.

Policija je taj dan u suradnji s Državnim inspektoratom provodila inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu Western City na Lanterni, a malo poslije 19 sati, nepozvan im je pristupio Goran Obradović koji se predstavio kao vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skini tu značku, šta ti je koji k...., šta se skrivaš iza značke", a potom i: "P... jedna, skrivaš se iza značke, p.... jedna, dođi vamo ako smiješ", vikao je Obradović policajcu, na što ga je policajac upozorio da prestane s vrijeđanjem i omalovažavanjem, ali on se na to oglušio i nastavio s verbalnim vrijeđanjem policajca. "Ma, p.... jedna, skini tu značku da ti pokažem p....". Nakon toga je u 19.15 sati uhićen uz uporabu sredstava prisile tako što su mu na ruke preventivno stavljene lisice.

Nastavio vrijeđati i u autu

Verbalni ispadi nastavili su se i u službenom vozilu. "Šupak si koji se skriva iza značke. Ako si faca, skini značku, to se tako neće završiti, šupak nesposobni, sramota policije" i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je protiv Obradovića podnijela optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Obradović je prije bio osuđen uvjetno na devet mjeseci uz rok kušnje od tri godine zato što je sa Stjepanom M. prijetio Matiji Babiću, osnivaču portala Index. Babiću su govorili da će ga "raskomadati kao psa ako slučaj prijavi policiji", a zbog teksta koji je bio objavljen na Indexu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je bio prijavljivan i zbog osam kaznenih djela, među kojima su silovanje, utaja, krađa i prijetnja.

Image
FILMSKI HOROR ZAPLET /

Policija uz cestu pronašla djevojčicu koja je pobjegla otmičaru, a tu je tek počela drama s mrtvim tijelima

Image
FILMSKI HOROR ZAPLET /

Policija uz cestu pronašla djevojčicu koja je pobjegla otmičaru, a tu je tek počela drama s mrtvim tijelima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo