PRIVATNA DRAMA ANITE KOVAČ / Bivša žena Miše Kovača i njezin partner deložirani iz obiteljske kuće: 'Prevareni smo!'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Sud nije uvažio Anitino zdravstveno stanje kao opravdanje za odgodu deložacije iz gornjeg dijela', rekao je partner Anite Kovač

21.2.2017.
15:39
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Anita Kovač, bivša žena Mate Miše Kovača, zajedno sa svojim partnerom VinkomGulinom zaključala se u restoran ‘San Antonio’ u Tribunju zbog sudske odluke o deložaciji iz obiteljske kuće i restorana koja je počela od 10 sati, piše Šibenski dnevnik.

Image

Bivša žena Miše Kovača i njezin partner deložirani iz obiteljske kuće

Image

Bivša žena Miše Kovača i njezin partner deložirani iz obiteljske kuće

"Podignut je kredit od 100 tisuća eura za uređenje restorana, koji smo uredno servisirali. U međuvremenu smo uzeli plažni objekt u najam, i čovjek nas je iskoristio da smo dužni najprije 10.500, a onda 15 tisuća eura. Vrijednost kuće procijenjena je na 470 tisuća kuna, a prodana je za 1,1 milijun kuna. Prevareni smo, Anita nikad nije stavila potpis na prodaju nekretnine, znači da je njezin potpis falsificiran, ovjeren bez njenog prisustva i njezine punomoći", kazao je Vinko Gulin za Šibenski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doris Košta, odvjetnica Vinka Gulina i Anite Kovač, potvrdila je da je u tijeku deložacija prizemlja, odnosno opreme iz ugostiteljskog objekta.

"Gospođa je u teškom zdravstvenom stanju. Nije otišla u bolnicu, ne želi napustiti dom jer bi u tom trenutku pitanje iseljenja bilo puno jednostavnije za ovrhovoditelje. Stavila je svoj život u ugrozu uz uvjet da sačuva nekretninu", kazala je jutros Košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tijekom dana situacija se promijenila.

"Istina je, danas moramo iseliti i iz kuće. Sud nije uvažio Anitino zdravstveno stanje kao opravdanje za odgodu deložacije iz gornjeg dijela. Čistimo, kupimo stvari i idemo ća. Još ćemo sutra nešto doći pokupiti jer imamo dosta kuhinjske opreme u restoranu. A di ćemo? Ne znamo, valjda ćemo se negdje smjestiti, virujen da ima dobrih ljudi", kazao je Gulin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovršiteljica Grozdana Juričev Šprljan kratko je izjavila kako je u tijeku provedba deložacije.

"Na provedbi sam, tako da nažalost sad ne mogu razgovarati. Glasnogovornica Općinskog suda u Šibeniku može vam dati potrebne informacije", riječi su Juričev Šprljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o razvoju događaja doznajte na stranicama Šibenskog dnevnika.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo