Moralna vertikala? / Bivša HDZ-ovka podržala Buntića: 'Ne znaš tko koga tuče, on zvuči iskrenije, ona loše glumata'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Bivša riječka HDZ-ovka, koja bi Srbe na vrbe komentirala je u svojoj Facebook objavi slučaj obiteljskog nasilja Denisa Buntića. Milinović smatra da danas ne smiješ reći da postoje nasilne žene, da žrtva loše glumata i skviče te da nasilnik plaća njezine napumpane usne i Louis Vuitton torbice, a audio snimka nije dokaz.

26.9.2023.
10:24
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Bivša riječka HDZ-ovka, Ivona Milinović, osvrnula se na svojem Facebook profilu na slučaj obiteljskog nasilja bivšeg rukometnog reprezentativca Buntića. U svojoj je objavi podržala objavu patera Ike Mandurića u kojoj govori o divnim muževima i cmizdravim ženama.

U svojoj objavi napisala je:
"Danas više ne smiješ reći da postoje nasilne žene. I žene koje su spremne svima uništit živote ako nije po njihovom. Odmah podržavaš nasilje. Čak i ako postoji dokaz tome da lažu.
Ima jedan sad aktualan slučaj gdje žena tvrdi da je jedva izvukla živu glavu i pobjegla kroz balkon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen "dokaz" je audio snimka. Slušanjem snimke ne znaš tko koga tu tuče, ali jasno čuješ da 10 minuta muž ženi govori da izađe van i iseli iz kuće i da mu je dosta njezinih incidenata. A ona loše glumata i skviče "aj aj, ne udaraj me", on puno iskrenije zvuči kad pita "ma tko te udara". Inače, snimka jasno pokazuje da je ljuta jer je ostao 3 sata vani, i kad mu smješta snimanje sama govori "E sad ćeš vidit svog boga". Baš tako se usude ponasat žrtve nasilja. Inače, ozljeda nema utvrđenih, a kao mlatio ju tip od 130 kila.
Kaže da ju 5 godina tuče, ali trpila je jer ga ne može preko noći prestat voljet.

Na njezinim društvenim mrežama izjave punje ljubavi, "srce moje, ljubav moja", Louis Vuitton torbice, i napumpane usne koje nasilnik plaća. Dobro, ima i par slika djeteta iz bivšeg braka koje je bez problema ostavila bivšem mužu na skrb. Da se bar borila za svoje dijete iz bivšeg braka upola koliko se potrudila inscenirat ulogu žrtve dugogodišnjeg nasilja .
Zbog ovakvih, žrtvama nasilja nerijetko nitko ne vjeruje. A mediji propuštaju vidjet nelogičnosti njezinih izjava, i snimke koju im je dala. Nije sposobna ni odglumit. Ali ni ne treba. Jer danas se sudi ionako bez suda‎‍‎."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denis Buntić, tukao je svoju ženu te joj je u audio snimci koja je puštena u javnost prijetio da će je ubiti. Nakon što je uhićen zbog obiteljskog nasilja u kući mu je pronađen arsenal oružja. Sud ga je nakon svega pustio na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Milinović je izbačena iz HDZ-a zbog svojih kontroverznih izjava o Srbima i vrbama kada je gostovala u Podcastu Marka Juriča. Milinović je izjavila da "Srbe treba na vrbe možda po nekim selima u Dalmaciji gdje ih ima 30-40 posto".

POGLEDAJTE VIDEO: Buntić nakon uhićenja imao 2,45 promila alkohola u krvi. Suprugu Klaru čuva policija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo