karmen brkić / Bivša supruga Milijana Brkića: 'Prekinite protuzakonite i neljudske nasrtaje na mene i našu djecu'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

O novom kraku afere SMS oglasila se supruga Milijana Brkića, Karmen Brkić

15.4.2019.
14:12
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Bivša supruga Milijana Brkića odlučila je reagirati povodom "aktualnih događaja povezanih s obitelji gospođe Karmen Brkić i gospodina Milijana Brkića".

Njenu reakciju prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu. 

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bivša supruga Milijana Brkića Karmen Brkić reagirala na aferu oko presretanja poruka

Image

Bivša supruga Milijana Brkića Karmen Brkić reagirala na aferu oko presretanja poruka

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece. 

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj", stoji u priopćenju Karmen Brkić koje je medijima uputila putem odvjetnice Ivke Jukić Pavelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo