BIT ĆE NEZAVISNI KANDIDAT? Miroslav Škoro je odlučio, ipak ide na izbore: / I on želi biti hrvatski predsjednik...

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Desnica u njemu vidi idealnoga kandidata, a iza njega su i bivši savjetnik predsjednice Mate Radeljić i TV voditelj Velimir Bujanec

19.6.2019.
20:09
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Škoro (57) je najavio kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima, rekao je glazbenik za Večernji list. On je zasad, službeno drugi kandidat nakon Zorana Milanovića. Najava kandidature Kolinde Grabar Kitarović i ostalih još se čeka. Škoro bi na izbore trebao izaći kao nezavisni kandidat, a svoju bi službenu kandidaturu trebao objaviti potkraj ovoga tjedna, doznaje Večernji list.

Navodno će izbornu kampanju financirati uglavnom vlastitim novcem, a prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti. S ostalim potencijalnim članovima svojega tima tek razgovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HDZ ŠTEDI NA KOLINDI, ALI ŠKORO, UĐE LI U UTRKU, NE MORA BRINUTI ZA NOVAC: /

Ima poslovno carstvo i zarađuje milijune

Image
HDZ ŠTEDI NA KOLINDI, ALI ŠKORO, UĐE LI U UTRKU, NE MORA BRINUTI ZA NOVAC: /

Ima poslovno carstvo i zarađuje milijune

Idealni kandidat desnice?

Podsjetimo, Škoro je prije dva tjedna rekao za 24sata kako razmišlja tj. da se još dvoumi da li da se kandidira za predsjednika države ili ne. Žena i kćer su mu rekle da ga podržavaju dok je sin komentirao kako to ne želi. Škoro je svojedobno bio član HDZ-a, čak i saborski zastupnik, ali je stranku napustio.

Desnica navodno u njemu vidi idealnoga kandidata, a iza njega su i bivši savjetnik predsjednice Mate Radeljić i TV voditelj Velimir Bujanec, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali, vrlo je izgledno da će sada Kolinda Grabar Kitarović morati donijeti odluku hoće li se kandidirati i po ovako “oblačnom” vremenu za HDZ, sa Škorom, Milanovićem i vjerojatno Kolakušićem u ringu. Uz vrlo jasan signal da ne može računati ni na sve glasače HDZ-a, a ovaj puta i mnogo manje – izvan HDZ-a. Situacija u kojoj joj je – vrlo izgledno – sam vrh HDZ-a putem HTV-a – učinio Miroslava Škoru novim službenim kandidatom koji joj je direktno ušao u biračko tijelo, Kolindu Grabar-Kitarović nagnalo je na novo vaganje treba li joj uopće ulazak u borbu pod takvim okolnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo