Poruka hajduka / 'Bio je jedan od nas i zato je tužna cijela Hajdučka obitelj! Nećemo te nikad zaboraviti'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

I nogometni klub Hajduk, kojeg je Oliver posebno volio, oprostio se od svojeg prijatelja.

29.7.2018.
12:34
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Od velikana hrvatske glazbe oprostio se i Hajduk. Na službenim stranicama kluba objavljeno je oproštajno pismo svome vjernom navijaču Oliveru Dragojeviću koji je preminuo u 71. godini nakon teške borbe s opakom bolešću.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros je u splitskoj bolnici nakon teške bolesti preminuo legendarni splitski pjevač i veliki ljubitelj našeg Kluba Oliver Dragojević.

Rođen je u Splitu, 7. prosinca 1947. godine. Gradu Splitu i Dalmaciji posvetio je brojne pjesme, posebno je bio zaljubljenik u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je dio navijačkog puka, možemo s pravom reći: „Bio je jedan od nas“ i zato je još tužnija cijela Hajdučka obitelj, koja ga nikada neće zaboraviti.

Pamte se njegovi nastupi u povodu brojnih klupskih godišnjica, a posebno je Oliver bio ponosan što je bio jedan od odabranih pjevača koji je nastupio u Hrvatskom narodnom kazalištu za 100. rođendan osnutka HNK Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više desetljeća nastupao je na Bilim noćima diljem zemlje i inozemstva, a nije nevažno reći da se odazivao na brojne klupske aktivnosti.

"Ja sam jedan od najžešći, teži mi je poraz Ajduka nego kad na nekom festivalu slabije prođem. Da bi svoja tri prva mista za jedno Ajdukovo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počivao u miru, dragi naš Olivere...

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo