'Ovako odgajamo djecu?' /

Bijesna majka izazvala kaos na malonogometnom turniru u Ivankovu: zbog isključenja sina udarila suca i razbila vrijednu opremu

'Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes 'pobjede' na jednoj utakmici vredniji od života, ponosa, ugleda i časti?', pita se načelnik općine Ivankovo

8.1.2018.
12:04
VOYO logo

Gledatelji malonogometnog turnira u Ivankovu, općini u Vukovarsko-srijemskoj županiji, imali su što za vidjeti kada je jedan 18-godišnjak dobio isključenje zbog nesportskog ponašanja, odnosno vrijeđanja suca i udaranja protivničkog igrača.

Prvo se na tu odluku suca pobunio njegov otac koji je i voditelj sportske ekipe, a suci su nakon toga isključili i njega, piše Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu nije bio kraj neugodnostima. Na teren je potom uletjela igračeva bijesna majka koja je prvo vikala na suce, potom razbila stol na kojem su sjedili organizatori, zajedno s vrijednom opremom koja je bila na njemu.

Nakon toga je neidentificiranim predmetom udarila i suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik općine Ivankovo, Marko Miličević, potvrdio je kako je cijeli slučaj prijavljen i policiji, a o cijelom slučaju očitovao se i putem svog Facebook profila na kojem je, između ostalog, napisao sljedeće:

"Što nam svojim ponašanjem žele poručiti pojedini mještani Općine Ivankovo kao i sami sudionici turnira? Je li njihov osobni interes 'pobjede' na jednoj utakmici vredniji od života, ponosa, ugleda i časti?! Zar na takav način i takvim primjerom odgajamo našu djecu?! Što im ovakvim činom želimo poručiti?!", pita se Miličević.

U vukovarsko-srijemskoj policiji potvrdili su za Net.hr da provode istragu te da su o svemu obavijestili i nadležno odvjetništvo, a na stolu koji je bijesna majka srušila, nalazio se sustav za upravljanje semaforom vrijedan 30.000 kuna koji je sada uništen, a ista je sudbina zadesila i dio razglasa u vrijednosti od 3000 kuna. Općina je stoga podnijela i odštetni zahtjev, a napadnuti sudac je lakše ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno, piše Net.hr, radi se o obitelji iz Ivankova. Mladić koji je zaradio isključenje i zapravo pokrenuo lavinu nemilih događaja, junior je prvoligaša iz Vinkovaca, a brat mu također igra nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo