Bianca želi da joj i privatni auti budu povlašteni

Iako ima službeni automobil i vozača, Bianca Matković uputila je Gradu Zagrebu zahtjev za izdavanje dozvole za prolazak još dvaju osobnih automobila po cestama Gornjeg grada.

13.1.2010.
1:18
VOYO logo

Ministrica u Vladi Bianca Matković dozvole je zatražila za svoje privatne automobile jer joj dosadašnja dozvola, koju je imala u proteklih šest godina, istječe 15. siječnja, piše Jutarnji list.

S obzirom da Bianca Matković zbog svoje ministarske funkcije 24 sata ima na raspolaganju službeni automobil i vozača, mnoge je iznenadilo što ministrica traži dozvolu za još dva privatna automobila, pogotovo zato što u zahtjevu koji je uputila Gradu Zagrebu, navodno, stoji kako je riječ o službenim automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matković je za Jutarnji potvrdila da je zatražila dozvole, te je istaknula kako je to učinila jer nakon radnog vremena ponekad otpusti vozače, pa se dogodi da se poslije mora vratiti u ured.

''U tom slučaju ne nazivam ponovno vozače da dolaze po mene i voze me, nego se koristim svojim automobilima, jer mi je tako jednostavnije i brže'', rekla je Matković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001070308006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo