'osveta' uskoro na rtl-u / Beren Saat proglašena najboljom promotoricom Turske!

Image
Foto: RTL

Najzaposlenija i najbolje plaćena turska glumica, Beren Saat, ovog se ljeta može ponositi još jednim priznanjem. Naime, ovu je talentiranu glumicu prestižni engleski koledž Waldenburg International proglasio najboljom promotoricom Turske u svijetu!

24.8.2013.
12:20
RTL
VOYO logo

Gledatelji i kritičari u više od 60-ak zemalja diljem svijeta, koji već godinama prate novije turske projekte, za Beren Saat imaju samo riječi hvale. Osim što su uživali u njezinim interpretacijama tragičnih likova, Fatmagul i Bihter, ali i osvetnice Derin u seriji „Osveta“, zahvaljujući njoj upoznali su se s turskom poviješću i kulturnom baštinom.

Image
Foto: RTL

Njezinu ulogu u promociji Turske preko svojih filmskih i televizijskih projekata prepoznao je i prestižni engleski koledž Waldenburg International, proglasivši je najutjecajnijom osobom u Turskoj 2013. godine, kao i najboljom promotoricom svoje zemlje u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu dobitnika „Medalje izvrsnosti“, najcjenjenije engleske obrazovne institucije WIC-ja, Beren se našla u društvu poznatih svjetskih imena iz područja ekonomije, politike, sporta i medija, koji su uvelike utjecali na tijek događaja koji su se zbili u prvoj polovici ove godine, ali i na promociju svoje domovine u svijetu.

Image
Foto: RTL

Jedna od najbolje plaćenih i vrlo rado gledanih turskih glumica uskoro se vraća na male ekrane u potpuno novoj ulozi. Beren Saat, koju čeka svijetla holivudska karijera, u RTL-ovoj seriji„Osveta“ glumi Derin, mladu ženu koja živi za samo jedan cilj – osvetiti očevu smrt!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo