dvoboj jajima s rozgom / Bebek otkrio zašto se sa suprugom voli obnažiti pred kamerama

Isusovo uskrsnuće slavilo se i u splitskoj županiji. Možda ne tako čedno kako bi sin Božji volio, ali ljubav, veselje i zabavne note širili su se posvuda. Glavni krivci za dobru atmosferu bili su Rozga i Bebek. Jelena se našim Hrvojem Krolom upustila čak i u dvoboj jajima, a Bebek mu je otkrio zašto se on i supruga vole obnažiti pred kamerama.

21.4.2014.
17:59
VOYO logo

Uskrs u Dalmaciji, osim onih tradicionalnih kućnih rituala, uvijek završava dobom zabavom. U Splitu se već godinama zna gdje se nalazi najbolja zabava - a glavni krivac je Jelena Rozga.

"Puno je lipo kad nakon toliko godina imaš već pun klub, vani je veliki red to je zaista velika sreća ja moram zahvalit mom gradu Splitu na velikoj ljubavi i potpori za sve ove godine", kazala je Rozga.

Prepuni splitski klub umanjio je Jeleninu tugu što nije mogla proslaviti Uskrs u krugu obitelji. Splitska miljenica zbog pretrpanog tempa nema vremena za odmor.

"Ja sam tek došla iz Slovenije oko 5 popodne tako da sam malo zakasnila na ručak kod svojih, brzinski sam sve pojela i otišla sam doma malo odspavat da mogu večeras lipo raditi i pivat", objasnila je Jelena.

I ove godine zbog posla Jelena je ostala uskraćena za male dječje radosti. Bojanje jaja i dugo izležavanje opet ju je zaobišlo, no mi smo je ipak uspjeli razveseliti i izazvati na pravi uskrsni dvoboj.

Nakon što je Jelena pobijedila našeg novinara u poštenoj borbi jaje o jaje, ništa mu drugo nije preostalo nego da se vrati na temu glazbe. Jelena ovaj tjedan ulazi u studio i snima novu pjesmu - koja je nju već zarazila.

"Ne mogu je prestati pjevati inače ja vrlo rijetko pjevam svoje pjesme po kući, uglavnom neke strane ili nešto što mi se svidi od mojih kolega međutim ovu ne mogu izbaciti iz glave i mislim da imamo asa u rukavu", smatra splitska pjevačica.

A dok je Split skakao na poznate stihove Jelene Rozge u susjednom gradu sve je bilo u znaku prstena i zlatnog lanca - u Trogir je stigao Željko Bebek.

"Moram priznati da je ovo baš koncert koji uvijek podiže letvicu visoko, vrlo je teško dostići ovu razinu kvalitete i raspoloženja i energije na koncertu bez da je publika ovaka kao u Trogiru i zato moram reći da je zaista jedan od boljih koncerata u ovoj godini svakako", istaknuo je Željko Bebek.

Iako ove godine slavi 40. obljetnicu karijere na njegovim koncertima glasnice troše razne generacije. Mahom žene ali sve to odvija se pod budnim okom supruge Ružice.

"Ne osjećam ljubomoru, kad sam ja još uvijek tako mlada i lijepa ja znam da on mene samo voli", rekla je Ružica te dodala: "mi smo zaista jedan valjda čudan par vjerojatno smo svima i dosadni i čudni zato što smo 24 sata dnevno zajedno, ali nama je tako super zajedno mi smo zadovoljni i sretni."

"Sastavni dio publike su uvijek zgodne cure, zgodne žene i lijepo ih je imati u publici, a moja supruga zapravo je moj najbolji prijatelj moja stalna pratnja već 18 godina ona se brine o svemu", objasnio je Bebek.

Pa i o zajedničkim fotografijama. Upravo ova posljednja, obnažena, u njihovu krevetu nastala povodom obljetnice braka, podigla je pravu buru.

"Pa smo zapravo objavljeni na svim portalima i to su nam onda javili opet prijatelji sa facebooka u inbox da smo bili najinteresantniji par koji je napravio "after sex selfie" i to je kao prvi na ovim prostorima. Zaista nam to nije bila namjera samo smo se htjeli pohvaliti da nam je godišnjica i da smo je lijepo počeli slaviti i slavimo tog dana", rekao je Bebek.

Svirka u Trogiru Bebeku je zapravo uvertira u radno ljeto.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo