KRIMINAL I UTAJA POREZA: / Među privedenima u Zadru i sin vlasnika velikog poznatog trgovačkog lanca?

Image

Skupinu se tereti da su različitim kriminalnim radnjama počinili štetu veću od 10 milijuna kuna

9.8.2019.
7:51
VOYO logo

U velikoj akciji zadarske policije u četvrtak je privedeno desetak osoba, a uhićeni su zbog sumnje da su počinili velik broj kaznenih djela s područja organiziranog i gospodarskog kriminala te zlouporabe droga i općeg kriminaliteta. Neslužbeno, skupinu se tereti da su različitim kriminalnim radnjama počinili štetu veću od 10 milijuna kuna. Najviše ih se tereti po osnovi zloupotrebe položaja u gospodarskom poslovanju kao i utaje poreza.

U Dnevniku HRT-a jučer je izašla informacija kako je ovo bila tajna i dugo pripremana akcija zadarske policije. Privedeno je 12 osoba dok su 21 osobu prijavili. Među neslužbenim informacijama spominju se i neka poznata imena koja su se našla među uhićenima. Jedan od njih je bivši policajac, bivši specijalac i član Udruge specijalne policije. Prema neslužbenim informacijama, prijavljen je i sin vlasnika velikog poznatog trgovačkog lanca sa zadarskog područja, javlja HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije kazala je za portal zadarski.hr da će javnost više informacija dobiti u petak, kada će u PU zadarskoj biti održana konferencija za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo