Banski dvori traže ministra financija, obrane, kulture...

Tijekom večeri održan je sastanak užeg vodstva HDZ-a, a tema sastanka navodno su bile smjene članova Vlade.

15.12.2010.
23:53
VOYO logo

''Doista ne znam hoće li biti izvanredne sjednice Sabora zbog rekonstrukcije Vlade. Iskreno, imamo problema s kadrovima koji bi ušli u Vladu. Znate i sami da je nekoga teško uvjeriti da to prihvati sad prije izbora. Naime, tom rekonstrukcijom trebali bismo pronaći potpredsjednika Vlade zaduženoga za investicije, a u potrazi smo i za novim ministrom financija, ministrom zaštite okoliša i graditeljstva, ministrom kulture i ministrom obrane'', rekao je visokopozicionirani dužnosnik HDZ-a za Večernjak.

Dodao je u HDZ-u i koaliciji traju intenzivne konzultacije, te ujedno na taj način objasnio je zašto premijerka Jadranka Kosor odugovlači s najavljenom rekonstrukcijom Vlade, o kojoj je prvi put govorila za boravka u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovaj je put zamjenik predsjednice stranke i ministar zdravstva na vrijeme zašutio i povukao ručnu nakon intervjua u jednom tjedniku i uspio izbjeći smjenu'', rekao je.

Tako se doznaje da su na odlasku Ivan Šuker, Marina Matulović-Dropulić, Božo Biškupić i Branko Vukelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor Večernjeg lista dodaje da se u javnosti nešto o tome priča, ali nema o tome najavu. Ističe samo da će javnost biti na vrijeme obaviještena.

Vezani članci:

arti-201012110251006 arti-201012030728006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo