'TREBAO JE OSUDITI RUSIJU' / Banožić uzvratio Milanoviću: 'Nitko ne može slušati tu količinu ružnih riječi. A ja sam u Zagrebu podstanar'

Rekao je da nudi mogućnost stambenog zbrinjavanja vojnicima i onima koji su službenici MORH-a

24.2.2023.
14:49
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović danas je opleo po ministru obrane Mariju Banožiću kojeg je nazvao baskuzom.

"On bi otkupio stan koji si je lijepo namjestio s plišanim medvjedićima. Frajer se pobrinuo za sebe, on sebi plišane medvjediće stavlja tamo po Gundulićevoj", rekao je danas Milanović, a Banožić mu je uzvratio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebao je iskazati sućut ukrajinskom narodu i osuditi Rusiju, ali on to već godinu dana ne može izreći iz nekog razloga. I onda je bilo lakše iznijeti van hrpu neistina i laži. Nije istina o nikakvom stambenom zbrinjavanju, ja sam dužnosnik koji ima pravo na stan i koji će isti taj stan vratiti nakon završetka dužnosti", rekao je Banožić pa rekao kako je stambeno zbrinjavanje "nešto što se sustavno rješava u vojsci, ima svoju problematiku još od Domovinskog rata".

Image
U SVOME STILU /

Milanović se obrušio na cajke: 'Ide mi na živce. E, sad. Imali smo i koncert Thompsona. Banožić? Plenković mu daje krv, plazmu, leukocite'

Image
U SVOME STILU /

Milanović se obrušio na cajke: 'Ide mi na živce. E, sad. Imali smo i koncert Thompsona. Banožić? Plenković mu daje krv, plazmu, leukocite'

'Predsjednik države tako se ne smije ponašati'

Rekao je da nudi mogućnost stambenog zbrinjavanja vojnicima i onima koji su službenici MORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li to značiti da netko sutra može kupiti stan po povoljnijim uvjetima, to u ovom trenutku nije bitno. Mene zanima transparentnost", rekao je.

Dodao je kako nije slušao Milanovićev govor: "Svatko tko imalo drži do sebe i svog razuma ne može slušati tu količinu ružnih riječi. I svatko tko ga promatra kao predsjednika države zna da se tako osoba ne smije ponašati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović kao političar kojeg prate međunarodni mediji je puno puta izrekao stavove koje nikako ne može opravdati, mogu jedino zaključiti da je nekom dužan."

'U Zagrebu sam podstanar'

Komentirao je i gradnju kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam sve potrebne građevinske dozvole, gradilište je uredno otvoreno i prijavljeno te nema apsolutno nikakvih zakonskih zapreka da se kuća ne bi radila i gradila. Gradim je u Vinkovcima, gdje sam rođen i gdje ću se vratiti nakon završetka ovoga mandata. U Zagrebu sam podstanar u državnom stanu koji koristim kao dužnosnik, sve uredno plaćam. Po pitanju APN-a tražio sam mišljenje od Povjerenstva i ono je reklo da imam pravo kao svaki građanin koristiti tu mjeru do onog trenutka kada pojavi ijedan građanin kojem bi ja uzeo potporu, ja ću odustati", rekao je te dodao da neće nikoga oštetiti.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo