Pitali smo vas / Banožić u skriptu za studente stavio stranicu za sexy igračke. Neki od vas reagirali su: 'Bane, care!'

Image
Foto: Zeljko Hladika, PIXSELL / Shutterstock

Većina naših čitatelja ipak nije iznenađena najnovijim detaljom oko ministra obrane pa kaže 'ništa nova, ništa neočekivano, što je dalje?'

28.7.2023.
15:53
Zeljko Hladika, PIXSELL / Shutterstock
VOYO logo

Jedan od zabavnijih (ili neugodnijih) momenata posljednjih dana u hrvatskoj politici je onaj kako je ministar obrane Dario Banožić autor priručnika za e-marketing u izdanju Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru i u kojem je kao primjer popularnog portala naveo stranicu koja vodi na popularni sadržaj "Happy Sexy style for girls" na kojem se prodaju seks igračke.

No nije to sve, jer je Banožić u svom priručniku naveo kako je "elektronička pošta brza, jednostavna i puno jeftinija od obične pošte" i to u vremenu kad novije generacije u svom životu vjerojatno nisu doživjele da iz kaslića izvade poštu ili razglednicu s pravom pravcatom poštanskom markom, a i mail im je vjerojatno već zastario način komunikacije uz WhatsUp ili Snapchat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priručnik, koji se preporučuje i studentima drugih ekonomskih studija, zaista potanko objašnjava što je to "mobilni internet".

Image
'nepoštivanje institucija' /

Banožić kaže da je Milanović pokušao od javnosti zataškati susret s Dodikom

Image
'nepoštivanje institucija' /

Banožić kaže da je Milanović pokušao od javnosti zataškati susret s Dodikom

Da se na kratko vratimo na portale i tu je poentirao kad je među popularne portale naveo stranicu ww.vip.hr, koji odavno ne postoji jer otkako postoji A1, otada ne postoji ViP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No da se vratimo na primjer popularnog portala www.croportal.net koji vodi na sadržaj "Happy Sexy style for girls". To je bio dovoljan razlog da vas na našem portalu u anketi pitamo za mišljenje!

"Ništa novo, ništa čudno, čekam što je iduće", reakcija je većine naših čitatelja. Naime, taj odgovor u našoj anketi odabralo je 74 posto naših čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, mnogima je zaista ova epizoda iz karijere ministra Banožića izazvala osjećaj nelagode.

Tako je 14 posto naših čitatelja kao odgovor odabralo: "Toliko mi je neugodno i osjećam susramlje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, 12 posto naših čitatelja kliknulo je na odgovor: "Bane, care!"

U našoj novoj anketi pitamo vas za mišljenje oko najnovije rata na relaciji Milanović-vladajući koji se zakuhao oko Dodika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo