Bandićev suradnik ranjen prilikom ubojstva rivala!

Stipo Bavrka, čovjek koji je u predsjedničkoj kampanji organizirao Bandićevo gostovanje u Novom Travniku oporavlja se od prostrjelnih rana koje je dobio u mafijaškom obračunu.

14.10.2011.
18:51
VOYO logo

U mafijaškom obračunu u kafiću "Kod Zlaje" u Novom Travniku ranjen je suradnik Milana Bandića u predsjedničkoj kampanji 2009. godine po Bosni i Hercegovini, Stipo Bavrka.

Kako su izvijestili bosanskohercegovački mediji, 30. rujna su uz 49-godišnjeg Bavrka teško ranjeni i njegov 39-godišnji suradnik Dario Šušnje iz Busovače te vlasnik objekta, ujedno i meta napada Bavrkine "ekipe" Zlatko Jukić (46) iz Travnika, koji je umro u bolnici 4. listopada zbog teških povreda jetre i debelog crijeva. Šušnje je pobjegao iz bolnice - kroz prozor, i policija još uvijek ne zna gdje je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju medija do pucnjave je došlo zbog duga koji je Bandićev operativac imao prema ubijenom Jukiću.

'Samoprozvani organizator' se nije bez razloga prozvao organizatorom

Mi smo njega gurnuli dovoljno daleko... Bavrka nije smio ni sjediti blizu Bandića"On se (Bavrka op.a.) više postavljao kao neki organizator, kao neki samoprozvani predsjednik izbornog stožera za srednju Bosnu, ali mi smo njega gurnuli dovoljno daleko... Bavrka nije smio ni sjediti blizu Bandića", kazali su portalu Lupiga.com Bandićevi suradnici za kampanju u Srednjoj Bosni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, fotografije koje su snimljene 2009. godine pokazuju kako takvog pravila ili ipak nije bilo ili ga Bavrka nije poštovao! Štoviše, Bavrka je obučen u crveni "šuškavac" s logotipom Bandićeve kampanje, diktirao tempo posjeta i raspoređivao ljude na razne zadatke, piše taj portal.

Dodaje kako je predsjedničkog kandidata uveo i u općinsku salu gdje je Bandić održao kratak govor, ali je sjedio u njegovoj neposrednoj blizini na sastanku u viteškom Franšiznom centru, na kojemu su gostovali i brojni bosanskohercegovački poduzetnici.

Bavrka, angažiran od strane Bandićeve kampanje kao pripadnik i mobilizator braniteljske populacije u BiH i inače je na glasu kako "nestašan momak". Osim što je vlasnik četiri sibirska tigra, nije nepoznat policiji. Naime, u pokušaju da ga se lani likvidira, ranjene su četiri osobe, od kojih su dvije bile slučajni prolaznici, navodi portal uz komentar kako sumnja da će Bandić i ove godine angažirati Bavrku za kampanju za parlamentarne izbore.

Vezani članci:

arti-201110070516006 arti-200912160698006 arti-200912160693006 arti-200911020062006 arti-200912170345006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo