BANDIĆA ŽESTOKO IZVIŽDALI OGORČENI STANOVNICI: / 'On se vozi u Audiju A6, a mi šest godina čekamo, trpimo smrad fekalija i udišemo prašinu!'

Image

Održan je prosvjed stanovnika Brestja zbog opsežnih radova koji traju već šest godina

27.9.2019.
20:59
VOYO logo

Nezadovoljni s gradskim vlastima danas su stanovnici Brestja kraj Sesveta prosvjedovali ispred Mjesnog odbora. Naime, već šestu godinu zaredom i usprkos obećanjima, u glavnoj ulici naselja traju opsežni radovi, pri čemu se popravlja plinovod, kanalizacija i vodovod, tako da je cesta raskopana, nogostupa često nema, a nakon svake malo jače kiše dio naselja bude poplavljeno, javlja RTL.hr.

Osim toga, stanovnici moraju trpiti smrad fekalija, koje se ispuštaju u potok kraj dječjeg vrtića, a svakodnevno udišu i prašinu s ceste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izviždali Bandića

Na prosvjed je došao i gradonačelnik Milan Bandić kako bi obećao da će radovi biti gotovi što je prije moguće. "Nisam znao za ovaj problem do prije tri dana i krenuo sam hitno u njegovo rješavanje. Sve će biti gotovo u narednih šest do osam mjeseci", kazao je Bandić, popraćen gromoglasnim zvižducima.

"Dok se on vozi u novom Audiju A6 mi šest godina čekamo da nam se riješi cesta. Kažu da nema novca", govore ogorčeni stanovnici koji ne vjeruju u to što im je Bandić rekao jer su previše puta izigrani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo