Burno na sjednici /

Bandić zastupnici Radničke fronte: 'Ja ću graditi stadion, a vi možete crknuti od tuge'

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Burno je na aktualnom satu Gradske skupštine na kojem ne manjka uvreda, ali ni prijetnji

23.7.2018.
11:33
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Na sjednici zagrebačka Gradske skupštine, osim okršaja između Davorina Karačića, zastupnik stranke Neovisni za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih iTomislava Tomaševića (Zagreb je naš!) dogodio se još jedan okršaj, između gradonačelnika Milana Bandića sa zastupnicima iz Radničke fronte.

Oni su prozvali gradonačelnika zbog izjava o izgradnji nacionalnog stadiona na Kajzerici te su ga upitali koliko novaca planira dati za taj projekt iz gradske kase.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je zastupnici Radničke fronte Katarini Peović Vuković rekao da se ponaša kao Ivana Orleanska. Gradonačelnik je poručio zastupnici da će on izgraditi nacionalni stadion, a ona može "crknuti od tuge".

"Vi bi radije crk'li nego nazvali stadion u Zagrebu nacionalnim stadionom“, rekao joj je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim vas, nemojte s ove govornice govoriti nacionalni stadion pod znakovima navodnika. Pod kojom zastavom vi živite i u kojoj zemlji? Učinit ću sve da napravimo nacionalni stadion. To će biti hrvatski nogometni dom. Potrošit ćemo novaca manje nego ono što su oni napravili za ugled ove zemlje, i Zagreb i Vlada, a vi možete crknuti od tuge", poručio je Bandić zastupnici Peović Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo