BANDIĆ SE NENAJAVLJEN POJAVIO U POŽEGI: / Vrbuje li nakon Ronka još jednog požeškog političara u svoju stranku?

Image
Foto: izvor: 034 portal

Bandić je danas viđen u Požegi, ali ne zna se točan razlog njegovog dolaska.

20.9.2018.
18:07
izvor: 034 portal
VOYO logo

Nakon što je jučer bivši SDP-ovac, a sada nezavisni saborski zastupnik, Požežanin Zdravko Ronko objavio da se pridružuje Klubu zastupnika stranke Bandić Milan 365 te da će svoj zastupnički glas davati HDZ-ovoj većini u Saboru sve dok je na čelu SDP-a Davor Bernardić, zagrebački gradonačelnik i šef stranke BM365 krenuo je, čini se, u vrbovanje još nekih političara u Požegi. Ronko je, još kao član SDP-a, godinama bio gradonačelnik toga grada.

Požeški 034 portal piše da je Milan Bandić danas viđen (i fotografiran) u Požegi, ali da se ne zna točan razlog njegovog dolaska. Nagađa se da je došao na pregvore sa svojim novim suradnikom (i nekadašnjim stranačkim kolegom iz SDP-a) Ronkom. Također je, piše 034 portal, moguće da je došao prikupiti još kojeg stranačkog kolegu iz Požege ili Pleternice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLENKOVIĆ DOBIO I 78. RUKU U SABORU: /

Ronko prešao Bandiću i poručio Bernardiću: 'Dok si u SDP-u podržavat ću ovu Vladu'

Image
PLENKOVIĆ DOBIO I 78. RUKU U SABORU: /

Ronko prešao Bandiću i poručio Bernardiću: 'Dok si u SDP-u podržavat ću ovu Vladu'

Je li Bandić došao po Tomaševića...?

"Ne znamo jesu li u njegovom planu razgovori s našim nezavisnim županom, ali sve je moguće pošto je i naš dožupan viđen u društvu Bandića koji možda samo županu priprema teren za sastanke, nije nemoguć scenarij", piše 034 portal.

Spomenuti "nezavisni župan" je Alojz Tomašević koji je izbačen iz HDZ-a početkom ove godine nakon što je prethodno bio optužen za obiteljsko nasilje nad svojom suprugom Marom. Otada Požeško-slavonsku županiju vodi kao nezavisni političar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

foto: 034 portal

... ili dogovoriti postavljanje LED rasvjete?

No, 034 portal razmatra još jedan mogući razlog Bandićevog posjeta Požegi.

"Ipak je najvjerojatnije da Milan Bandić razmatra mogućnost postavljanja LED rasvjete u gradu Zagrebu pošto je viđen kako u Požegi ispija kavu s jednim od glavnih zastupnika tvrtke koja spomenutu rasvjetu i postavlja. No, sve su to samo neke od mogućnosti razloga njegova posjeta koji nije najavljivan u medijima, što je sasvim logično jer ako je istina da je spomenuti gazda Požege kumovao na pregovorima s Ronkom, onda i Bandić mora nešto dati zauzvrat, stoga paše rasvjeta za grad Zagreb ili samo pojedine dijelove grada", objavio je 034 portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo