uznemireni gradonačelnik / Bandić RTL-ovoj reporterki na pitanje tko je platio oglas: 'Hoćete me pustiti na miru?'

Zagrebački gradonačelnik nije htio odgovarati na pitanja o oglasu kojeg je dao u novine i u kojem se ispričao zbog posjeta Palme Zagrebu

9.11.2018.
13:33
VOYO logo

Na predstavljanju ovogodišnjeg Adventa, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića reporterka RTL-a Donna Diana Prćić pitala je o oglasu kojeg je dao u dnevne novine i u kojem se ispričao zbog posjeta Palme u Zagrebu.

"Hoćete me pustiti na miru!? Još ću pasti i napraviti cirkus", rekao je vidno uznemireni Bandić i otišao ne odgovorivši na pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da podsjetimo, Bandić se ponovno ispričao braniteljima zbog primanja predsjednika Skupštine srbijanskoga grada Jagodine Dragana Markovića Palme u Zagreb. 

Uz to što je pismo objavio na službenim stranicama Grada Zagreba, oglase s isprikom dao je objaviti i u nekoliko dnevnih novina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neprimjereno je trošiti novac građana na osobne oglase i isprike"

O ovom slučaju se danas oglasio i predsjednik SDP-a Gordan Maras.

"Više nas ništa ne čudi kada je u pitanju ponašanje gradonačelnika Milana Bandića. Neprimjereno je trošiti novac građana na osobne oglase i isprike. Predlažu mu da više vodi računa o nekim drugim stvarima primjerice vrtićima, a ne saniranju štete novcem poreznih obveznika. Bandić ignorira pozive Povjerenstva za sukob interesa oko izjašnjavanja o svojim putovanjima", kazao je Maras i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"SDP od Gradske uprave traži da se izjasne o tome koliko je novca potrošeno na ove oglase. Nedopustivo je i da se politički trguje u Gradskoj skupštini, pozivamo državnog odvjetnika Jelenića da obrati pozornost u narednim danima što će se događati u Gradskoj skupštini. Bandić će na sve načine pokušati osigurati većinu. Hasanbegovića pozivaju da izdrži i ne doživi moralno posrnuće", kazao je Bandić.

SDP neće držati većinu i traže da se što prije održe izbori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelji prihvatili ispriku

Josip Đakić i Ante Tandara u telefonskom razgovoru za RTL su poručili da HVIDRA prihvaća ispriku gradonačelnika Milana Bandića, drago im je da je shvatio da je pogriješio. Sve je u uredu, kažu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo