JASNO I GLASNO / Bandić: 'Poskupljenje parkinga neće Zagrepčanima dići tlak'

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

'Ne znam gdje ste to pročitali. Zbog poskupljenja Zagrepčani ne bi trebali imati probleme s hipertenzijom'

7.4.2018.
13:58
Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je na obilježavanju Svjetskog dana zdravlja na Cvjetnom trgu, na pitanje novinarke RTL-a hoće li građanima narasti tlak zbog najave poskupljenja parkinga u Zagrebu, kazao kako zbog toga građani ne bi trebali imati problema s tlakom.

"Ne znam gdje ste čitali to. Ja nemam problema s tlakom, a nemaju ni Zagrepčani, ali ne bi zbog poskupljenja trebali imati problem s hipertenzijom", rekao je Bandić našoj novinarki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li biti poskupljenja? 

"Ja sam već odgovorio na vaše pitanje. Kako bi bilo lijepo da se bolje slušamo. Zbog poskupljenja ne bi trebali imati problema s hipertenzijom. Ima puno čimbenika koji uzrokuju hipertenziju, ali ovaj put dizanje cijena parkinga ne bi trebao biti razlog", poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da podsjetimo, mediji su protekloga tjedna objavili neslužbene informacije da Zagrebački holding priedlaže više cijene parkiranja u tri od četiri zone i uvođenje nove pete zone.

U tom prijedlogu koji je navodno upućen Gradu, osim povećanja cijena za javna parkirališna mjesta, Zagrebački holding predlaže i povećanje cijena u javnim garažama, ograničenje parkiranja unutar jedne zone te produživanje naplate parkiranja u prvoj zoni do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo