POHVALIO SE NA INSTAGRAMU / Bandić poručio građanima da mogu mirno spavati: 'Javljam svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest'

Zagrebački gradonačelnik objavio je na društvenim mrežama da ponovno vozi svoj Audi A6

28.1.2018.
11:58
VOYO logo

Milan Bandić prošlog je tjedna posjetio sjedište Javne vatrogasne postrojbe u Zagrebu gdje je stigao u luksuznom Mercedesu E klase daruvarskih oznaka. Time je zagrebački gradonačelnik privukao pažnju javnosti, a iz Grada su kazali kako se radi o zamjenskom automobilu jer je Bandićev Audi A6 bio na servisu.

Zagrebački gradonačelnik je zbog Mercedesa održao i pomalo bizarnu press konferenciju za novinare u garaži na kojoj je ustvrdio da u državi ima i važnijih problema. "Mislim da smo mi u banani. U Hrvatskoj 2018. godine baviti se ovim stvarima je ispod dostojanstva jer imamo važnijih problema", kazao je Bandić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svi oni koji su bili ljuti zbog Mercedesa sada mogu odahnuti - tako Bandić barem tvrdi na svom Instagram profilu na kojem se povalio da se ponovno vozi u svom Audiju.

"Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa i da nema više 'strašnog' zamjenskog automobila i da kao i do sada može mirno spavati", napisao je Bandić uz objavljenu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Bandić iz garaže: 'Mislim da smo u banani, u Hrvatskoj 2018. se baviti ovim stvarima je ispod dostojanstva'

>> Da, Bandić se pojavio u novom Mercedesu s daruvarskim tablicama, građani bijesni: 'Filantrop samo takav'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo