Bandić: Pišao sam krv pet godina zbog šatora na Trgu

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića uzrujala su pitanja o šatoru koji je i ove godine postavljen na Trgu bana Jelačića.

2.11.2011.
15:39
VOYO logo

Tijekom gostovanja na Radio Sljemenu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uzrujao se zbog niza pitanja o velikom šatoru s pivom, kuhanim vinom i kobasicama koji je i ove godine postavljen na Trgu bana Jelačića.

Zakup prostora za šator ugostitelja Josipa Katića stajat će samo 27 tisuća kuna mjesečno, a šator će na Trgu biti postavljen do veljače sljedeće godine. Dok Bandić tvrdi da ne zna ništa o cijenama zakupa, u oko bode podatak da je cijena mjesečnog najma obližnje Gradske kavane daleko viša i iznosi 64 tisuće kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je l' vam bilo lijepo dok su se prodavali čarape i dronjci

Zagrebački gradonačelnik tvrdi da je cijena zakupa izlicitirana na natječaju, a zanimljivo je da je Bandić u početku negirao da poznaje ugostitelja Katića. 'Sjetio' se tek nakon što mu je voditelj rekao da isti ugostitelj ima lokal na Bundeku, iz kojeg je Bandić najavio sudjelovanje na predstojećim izborima.

''Ja sam to pokrenuo, vidio sam kako to izgleda u Europi. Pišao sam krv pet godina da to ne bude obična cerada. Ja se zalažem da to izgleda svjetski, a koliko će to koštati neka se odluči na javnom natječaju'', rekao je Bandić i dodao: ''Je l' vam bilo lijepo dok su se na Jelačić-placu prodavali čarape i dronjci? Sada imamo šator koji izgleda hoch.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo