Bandić ostao bez cipele!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poznat je po svojim nezgodama na raznim ceremonijama i otvorenjima, a najnoviju neugodnost doživio je prilikom početka utakmice američkog nogometa u Zagrebu

31.10.2011.
11:08
VOYO logo

Oproštajnu utakmicu Damira Župana, hrvatske legende američkog nogometa, nije propustio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Župan je nakon 18 godina aktivne igračke karijere kopačke objesio o klin, a oproštajnu utakmicu Raidersi su odigrali protiv neslužbene reprezentacije Bavarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić dobro nasmijao okupljene

Pobjedom 11-8 protiv Nijemaca zadovoljan je bio i Bandić, koji je početnim udarcem otvorio utakmicu. No, pritom mu je s loptom 'poletjela' i cipela, što je dobro nasmijalo okupljene.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik se tijekom karijere nekoliko puta našao u sličnim, nezgodnim situacijama. Tako se jedna od 'najupečatljivijih' dogodila tijekom njegove predizborne predsjedničke kampanje, kada je u BiH prilikom polaganja vijenca palim borcima 108. HVO brigade pao na stražnjicu, te je do spomenika zbog skliskog mramora puzao na koljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo