BANDIĆ NA PITANJE HOĆE LI GA HDZ RUŠITI ODGOVORIO CITIRANJEM KRLEŽE: / 'Za mudre i pametno je dovoljno'

Image

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na novinarski upit 'očekuje li prolazak njegovog prijedloga proračuna Grada Zagreba za 2017.

7.12.2016.
12:01
VOYO logo

"Za mudre i pametno je dovoljno", izjavio je Bandić u srijedu nakon otvaranja Doma za starije osobi na Laščini.

A na upit hoće li on podržati HDZ u Hrvatskom saboru, ako HDZ ne podrži njega, odnosno proračun Grada Zagreba u Gradskoj skupštini 20. prosinca, Bandić je rekao kako je sve odgovorio u prvoj rečenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ NEĆE RUŠITI BANDIĆA? ‘Pustimo gradonačelnika da ovaj mandat odradi do kraja’

Zagrebački gradonačelnik potvrdio je da će prijedlog gradskog proračuna za 2017. doći u proceduru u Gradsku skupštinu u zakonskim okvirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam imao temu oko proračuna, imao sam pressicu i sve sam rekao. I koliko me god budete pitali, uvijek ću vam isto odgovoriti. Proračun nije gradonačelnikov samo, nego je to proračun građana Grada Zagreba, i svatko će se odrediti prema tom proračunu. I svatko će snositi posljedice, za dobro i loše, pa i gradonačelnik. Nigdar nije bilo da nekak nije bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu. Ja mislim da sam sve rekao", poručio je zagrebački gradonačelnik.

Na pitanje očekuje li nekoga na predstojećim lokalnim izborima kao protukandidata od HDZ-a i SDP-a, kao najvećih stranaka, Bandić je rekao kako očekuje najmanje 20-ak protukandidata, kao inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što više kandidata, to bolje. To je demokracija. Tko pobijedi, ja ću mu čestitati. Ako pobijedim ne očekujem kao i dosad od mnogih da ću dobiti čestitku. Ali, to je sastavni dio života. Hrvatski ljudi vole uspjeh, ali ne vole uspješne. Ali Zagrepčani vole i uspjeh i uspješne. To je moja sreća", kazao je Bandić.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i zagrebačkog HDZ-a u utorak navečer, gostujući u HTV-ovoj emisiji "Otvoreno" rekao je: "Pustimo gradonačelnika da ovaj mandat odradi do kraja, kako bi lagano mogao otići u svoju političku mirovinu". Na to se nadovezao potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić rekavši da se očito nastavlja koalicija HDZ-HSLS-Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HDZ NEĆE RUŠITI BANDIĆA? /

'Pustimo gradonačelnika da ovaj mandat odradi do kraja'

Image
HDZ NEĆE RUŠITI BANDIĆA? /

'Pustimo gradonačelnika da ovaj mandat odradi do kraja'

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo