Bandić me može zaustaviti samo ako me prebije

24.2.2010.
12:57
VOYO logo

Zbog toga jer je zlorabila položaj i ovlasti iz Bandićevih krugova najavljuju da će protiv kćeri Stjepana Mesića, Saše Mesić, šefice zajedničke tvrtke Grada Zagreba i Ine podignuti kaznenu prijavu, piše Globus.

Jedan od razloga za to Saša Mesić vidi u činjenici da njezin otac nije podržao Bandića na predsjedničkim izborima pa mu se zagrebački gradonačelnik na ovaj način osvećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi razlog vidi u tome da je Bandić izgubio kontrolu nad profitabilnim Termama Zagreb što se nije svidjelo njegovim kumovima.

"Odradila sam lavovski dio posla i niti jedna kuna nije potrošena nenamjenski. Koristimo prostorije Ine kao i opremu ureda, čak nisam potrošila lipe na reprezentaciju i poslovne ručkove. Očito da ovdje njegovi kumovi moraju nešto dobiti jer je riječ o projektu zbog kojeg će se Čatež moći sakriti. Naime predstavnik Grada Zagreba u Termama Zagreb više nije bandićevac te ondje sada sjedi Milanovićev čovjek. Ja se iz projekta neću povući i mogu me maknuti jedino ako završim kao Rađenović kojeg su kumovi prebili", zaključila je Mesić za Globus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročelnik Kontrolnog ureda Mirko Herak potvrdio je kako je Bandiću predao izvješće svoje kontrole, te da bi uskoro trebala slijediti kaznena prijava i to već ovaj tjedan doznaje Globus.

Bandić je u međuvremenu zabranio daljnje financiranje projekta Termi Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201002190764006 arti-201002110066006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo