BANDIĆ IMA JOŠ JEDNU RUKU U SABORU? / 'Evo danas se baš javio. Valjda tako Bog hoće, svi koji hoće delati doći će u naš klub'

Image

'Nećemo odustati dok rad i solidarnost, koji u gradu Zagrebu ubire plodove rezultata, ne pokrenu cijelu Hrvatsku', rekao je danas Bandić

2.1.2019.
18:33
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je nazočio primopredaji šest novih vatrogasnih vozila i četiri visokotlačna modula za gašenje požara Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba i dobrovoljnim vatrogasnim društvaima, čiju je nabavu sa 7,2 milijuna kuna financirao Grad. Gradonačelnik Bandić je rekao da su nova vozila nabavljena "za slučaj ne daj Bog da treba"

No, novinare su zanimala i politička pitanja, pa su gradonačelnika podsjetili na obećanje da će poslije Nove godine govoriti o najavljenom povećanju svojeg saborskog Kluba a možda i kluba u Gradskoj skupštini. Bandić je odgovorio da će o politici govoriti u prostorijama svoje stranke u Praškoj ulici, ali je i dometnuo da mu se danas, upravo kad je dolazio na primopredaju vatrogasnih vozila, "javio jedan budući saborski zastupnik".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Valjda Bog tako hoće, valjda Bog hoće one koji rade, koji se trude, koji se zalažu, koji donose odluke, pogriješe, isprave grešku u hodu, preuzimaju rizik, rade od grada europsku metropolu 19 godina, salonski ne ljevičare, ne desničare, nego delaju. I oni koji svi hoće delati doći će u Klub Stranke rada i solidarnosti ili sada ili za šest mjeseci ili godinu dana, svejedno je. Nećemo odustati dok rad i solidarnost, koji u gradu Zagrebu ubire plodove rezultata, ne pokrenu cijelu Hrvatsku," poručio je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo