posjetio mariju bistricu /

Bandić bezbrižan uoči presude: 'Pravda je spora, ali dostižna. Doći ću na sud, ja sam legalist'

Image
Foto: Andrijana Čičak Božić

Upitan da komentira presudu, kratko je kazao: "Strpljen, spašen.

19.10.2018.
11:08
Andrijana Čičak Božić
VOYO logo

Čini se kako zagrebački gradonačelnik nije nimalo zabrinut zbog današnje presude u aferi štandovi.

Novinari su Milana Bandića, koji je u Mariji Bistrici najavio prelazak bivše HNS-ove zastupnice Marije Puh u svoju stranku, pitali kako komentira što će mu za nekoliko sati biti izrečena prva nepravomoćna presuda:  "Strpljen, spašen. Pravda je spora, ali dostižna. Bit će vremena kad ću sve govoriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Inače, Uskok Bandića tereti da je sa svojim suradnikom Ivicom Lovrićem i voditeljicom "Tržnica Zagreb" Zdenkom Palac udruzi "U ime obitelji" priskrbio nezakonitu korist od najmanje 308 tisuća kuna, ustupajući im bez naknade štandove na kojima su prikupljali potpise za referendum o promjeni izbornog zakona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da će na sud doći kako bi čuo presudu, unatoč svojim obvezama, jer kako je rekao, uvijek dođe tamo gdje ga se pozove.

"Imam 28 do 34 obveze. Ja sam građanin Hrvatske, legalist i legitimist. Uvijek se odazovem na poziv suda", rekao je.

Upitan može li ova presuda utjecati na njegovu političku karijeru, Bandić je pozvao novinare da u 14 sati dođu na zagrebački Županijski sud, gdje će mu biti izrečena presuda. 

Na novinarsku tvrdnju da je poprilično samouvjeren te da stalno ponavlja kako je "strpljen - spašen", Bandić je istaknuo kako je on "strpljen - spašen cijeli život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Ali nećete vi to biti. vi o formi govorite. Ja imam puno godina. Jedini sam čovjek od hrvatskih javnih ljudi u 28 godina koji je na nogama. Jedini sam čovjek u Hrvatskoj koji je dobio i to u povijesti za milijun godina nitko neće dobiti - šest mandata u 17 godina u Gradu Zagrebu. Analizirajte malo to", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo