nesvakidašnji incident / 'Bacio me na pod i počeo gušiti': donosimo detalje obračuna u kojem su otac i sin na trajektu pretukli aktivista

Na trajektu koji je plovio s otoka Visa za Split jučer je došlo do fizičkog obračuna. Prema riječima aktivista Stjepana Tafre napali su ga Pjerino Ivčević i njegov sin, s kojima je u sukobu zbog imovinsko-pravnih odnosa

22.5.2018.
18:47
VOYO logo

Vožnja trajektom iz Visa za Split završila je s lakšim ozljedama za Stjepana Tafru. Još pod stresom tvrdi da su ga napali otac i sin.....

"U jednom trenu me gospodin Ivčević bacio na pod i počeo fizički gušiti, imao sam tragove gušenja na vratu, dok me njegov sin cipelario na podu", tvrdi Tafra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U splitskoj trajektnoj luci dočekali ih je policija koja još uvrđuje što se zapravo dogodilo. A prozvani Ivčević tvrdi da je samo branio sina.

"U tom momentu Tafra podiže stolicu, zamahnuo je prema njemu, moj sin ga sprječava, nakon tog udarca ja sam skočio i bacio ga na pod i ništa više od toga", ispričao je investitor Pjerino Ivčević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je počelo zbog gradnje na otoku Biševu u blizini benediktinskog samostana gdje obitelj Tafra ima imovinu. U njenoj neposrednoj blizini Ivčević koji se bavi turizmom planira izgraditi vilu, a radovi su već započeli. 

"Gospodin Ivčević ni u jednom trenu nije s nama sjeo za stol i razgovrao nego je počeo graditi na svoju ruku, mi smo tek početkom rujna na inzistiranje odvjetnika vidjeli prvu fazu projektne dokumenatacije", dodao je Tafra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o čistom reketu, pokušali su od nas za svoju ruševinu dobiti ogroman novac", rekao je Pjerino Ivčević. 

U međuvremenu čak dva puta stiže građevinska inspekcija koja zaustavlja radove jer ne postoji građevinska dozvola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"..Na što smo se mi šokirali jer nam zatvara prozor i ulazi u našu među, on se fizički naslanja na kuću, na taj način nas želi izbaciti s tog dijela samostana", priča Tafra. 

"Taj zid je do metra i 60 koliko po zakonu smijemo napraviti, gustirna se smije napraviti, temelj bazena mislim da osnovnoškolac zna da se pita da li u Hrvatskoj smijete graditi bazen do sto kvadrata - može se", kaže Pjerino Ivčević. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz dvije zabrane, investitor je prije sedam dana dobio nepravomoćnu građevinsku dozvolu za dio gradnje. Dok se spore oko imovine, obojica su najavili podizanje kaznene prijave jedan protiv drugoga....

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo