POZIV NA KUPNJU / 'Automobil je unikat, vrijedi barem milijun kuna'

'Ovo ne samo da je lijepi, fini, dobar auto koji košta negdje oko 140.000 kuna, nego znamo što je Bućan na svjetskom nivou. Znamo da je auto unikat i ostat će unikat, tako da ja pretpostavljam da ne dolazi u obzir da bude manje od milijun kuna', rekla je ravnateljica Ureda Vlade RH za razminiranje.

18.10.2013.
13:00
VOYO logo

"Ovo je jedan krasan projekt, zahvaljujući Peugeotu koji nam je donirao auto već drugu godinu zaredom, te gospodinu Bućanu koji ga je ofarbao. Žar ptica, njegov jako poznati poster iz 80-tih godina, a sve sa ciljem da se skupi novaca kako bi se razminirao još jedan dio Hrvatske", naglasila je Dijana Pleština.

"Ovo ne samo da je lijepi, fini, dobar auto koji košta negdje oko 140.000 kuna, nego znamo što je Bućan na svjetskom nivou. Znamo da je auto unikat i ostat će unikat, tako da ja pretpostavljam da ne dolazi u obzir da bude manje od milijun kuna. I to nije puno", rekla je ravnateljica Ureda Vlade Republike Hrvatske za razminiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prvi poziv na kupnju, bit će ih još, apsolutno... Ovo nije samo humanitarni poziv, već poziv svim ljudima koji imaju smisla jer ovo nije još jedan auto koji ima veliku mašinu koja pravi puno buke nego zbilja nešto što je pravi dar na četiri kotača", zaključila je Pleština.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo