NESEBIČNA GESTA / Auto sletio u more, Zadranin odmah skočio u pomoć: 'Bilo je hladno i mračno. Policajci stoje, ali vrijeme ide...'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Nesreća se dogodila oko jednog sata iza ponoći kad je Petar išao iz grada prema mostu. Vozač automobila je nekako uspio izaći iz auta, a kasnije je prevezen u bolnicu. Na mjesto nesreće došla su četiri policajca, a čudi ga da nitko od njih nije poduzeo ništa konkretno u tom trenutku

9.10.2023.
14:59
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

"Vidim auto u moru, vidi se samo registracija na površini, nitko ništa ne zna, koliko ih je u autu… Policajci stoje, uzvrtjeli se, zivkaju nekoga, valjda vatrogasce, čujem da spominju ronioce. Ali, vrijeme ide, pomislio sam u tom trenutku na one dečke koji su prije oko godinu dana upali u more i stradali, poznavao sam ih. Ne znam kako i zašto, istog trena sam se krenuo svlačiti, odbacio traperice i skočio u more. Jedan policajac mi je dao lampu. Bilo je hladno i mračno, uspio sam vidjeti da na mjestu vozača nema nikoga, ništa mi nije bilo jasno. Odozgo su mi vikali da pazim, da me auto ne povuče dolje. Pokušavao sam otvoriti vrata, ali su se blokirala", ispričao je za Antenu Zadar Petar Biloglav zvan Pepe koji je usred noći skočio u more nakon što je automobil belgijskih tablica sletio u more.

Policija i vatrogasci su kod izvlačenja pomogli s rasvjetom, a tek su na kraju shvatili da u auto nema nikoga. Vozač se uspio izvući iz auta i otplivati, a kasnije je prevezen u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila oko jednog sata iza ponoći kad je Petar išao iz grada prema mostu. Stigao je do rive i čuo tupe udarce, a u daljini je vidio da je nešto zaiskrilo. Nije se premišljao ni trenutka već je odmah odlučio pomoći jer je pomislio da je vjerojatno neki auto sletio s ceste i udario u nešto. U tom trenu nije znao koliko je osoba u auti.

"Dok je to trajalo, bilo se tamo okupilo već hrpa ljudi, a čudi me da nitko od policajaca nije poduzeo ništa konkretno. Bila su četvorica, stajali su gore i samo zvali druge službe, jedan mi je dao lampu", prisjetio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže, sva sreća da nikoga nije bilo u autu jer su u tim trenucima važne sekunde. "Dok stignu vatrogasci i ronioci, može biti kasno", dodaje.

POGLEDAJTE VIDEO: Ladislav je izvlačio ozlijeđenog muškarca u Požegi: 'Čuo sam vapaje. Netko je tražio pomoć, odmah sam skočio u potok'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo