'ČOVJEK JE IZAŠAO KRVAV...' / Užas na Mostu slobode u Zagrebu: Auto ostao zdrobljen između autobusa ZET-a i kamiona Čistoće! Dvoje ljudi ozlijeđeno

Image
Foto: Facebook/Novi Zagreb - istok je naš

Kako se neslužbeno doznaje, vozač automobila je pretjecao autobus ne imajući na umu da je zbog radova koji su već neko vrijeme u tijeku jednosmjerna traka pretvorena u dvosmjernu, te je naletio na kamion Čistoće

15.7.2022.
7:19
Facebook/Novi Zagreb - istok je naš
VOYO logo

U Novom Zagrebu na Mostu slobode jutros je oko 6.10 sati došlo do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. Kako javlja 24sata, osobni automobil našao se zdrobljen između ZET-ova autobusa, teretnog vozila i osobnog automobila.

"Naišli smo iza autobusa koji je sudjelovao u nesreći par sekundi kasnije. Kako su radovi, tako se sužava cesta, a automobil je vjerojatno pretjecao autobus i tu se našao kamion Čistoće", rekla je čitateljica za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek je krvav izašao iz automobila, odmah su sjeli svi i dali smo im vode", dodala je.

Kako se neslužbeno doznaje, vozač automobila je pretjecao autobus ne imajući na umu da je zbog radova koji su već neko vrijeme u tijeku jednosmjerna traka pretvorena u dvosmjernu, te je naletio na kamion Čistoće. Nakon policijskog očevida bit će poznato više detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otežan promet

Pred mostom su se od jutra stvarale ogromne gužve, a promet je otežan.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Čitateljica portala Net.hr poslala nam je fotografije gdje je vidljivo da policija stoji na raskrižju ispred mosta, na kojem se već neko vrijeme odvijaju radovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Autobusne linije terminala Glavni kolodvor prometuju u oba smjera obilazno Vukovarskom, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih trasa.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo