nakon slunja - zadar / Apsurdni slučaj! Konobar postavljen na radno mjesto koordinatora na odjelu Narodnog muzeja u Zadru

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

David Ricov je nedavno završio dodatni program obrazovanja za odrasle, a u listopadu ove godine stekao je zvanje komercijalista, pa je odmah po završetku programa dobio ugovor o radu

9.11.2017.
10:04
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je vodoinstalater iz Slunja došao na mjesto ravnatelja knjižnice, iz Zadra dolazi slična priča.

Naime, u Zadru je prošle godine obnovljen spomenik iz 13. stoljeća kojim upravlja Narodni muzej u Zadru, pa se otvorilo novo radno mjesto, kordinator Malog arsenala, a tu poziciji sada obnaša, ni manje ni više, nego osoba koja je po struci konobar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Zadarski.hr, riječ je o 31-godišnjem Davidu Ricovu, a na mjesto koordinatora Malog arsenala postavljen je od strane ravnateljice Narodnog muzeja Renate Peroš.

"Nije on više konobar, on je komercijalist, možete doći provjeriti u našu pravnu službu", izjavila je ravnateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se tvrdi, Ricov je nedavno završio dodatni program obrazovanja za odrasle, u srednjoj školi u Benkovcu. U listopadu ove godine stekao je zvanje komercijalista, pa je odmah po završetku programa dobio ugovor o radu jer je dotad radio na određeno vrijeme sa zvanjem konobar.

U Malom arsenalu, koji je naime otvoren samo četiri sata dnevno, sjedi student kojeg plaća Narodni muzej. Ravnateljica Peroš nije bila voljna komentirati opis posla Davida Ricova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim razgovarati sa vama ni govoriti išta. Zašto vas sada to zanima? Od nikoga nećete ništa ni saznati jer će moji ljudi šutjeti. To je stvar Narodnog muzeja i o tome ja odlučujem", rekla je ravnateljica NMZ-a.

Također je navela da u Malom arsenalu sjedi student jer je Ricov ipak koodinator i ima puno važnije poslove, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo