VELIKA OBOŽAVATELJICA / Antonija zaljubljena u Sulejmanov nakit

Image
Foto: RTL

Velika obožavateljica serije 'Sulejman Veličanstveni', voditeljica showbiz emisije 'RTL Extra Magazin' Antonija Stupar Jurkin, 'uhvaćena' je pri posjetu srebrnarnici gdje je isprobavala našnice i medaljon koji nosi Hurem.

26.11.2012.
13:59
RTL
VOYO logo

Serija 'Sulejman Veličanstveni', koja se prikazuje na RTL Televiziji od kolovoza, i u Hrvatskoj je, kao i u ostalih 40-tak zemalja, u kojim a se prikazuje, pokrenula neke nove trendove. Osim knjiga, crvene boje za kosu, frizure zvane 'Huremica' i izbora dvojnika glavnih aktera serije - popularno nazvana 'Sulejmanija', ne prestaje!


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ništa drugačije nije ni s nakitom. Tako je velika obožavateljica serije, voditeljica showbiz emisije 'RTL Extra Magazin', Antonija Stupar Jurkin,  'uhvaćena' pri posjetu srebrnarnice, gdje je isprobavala našnice i medaljon koji nosi Hurem.

Osim što je lijepa voditeljica očarala prodavača stavivši na sebe medaljon i naušnice, mnogi prolaznici su zastali kada su je vidjeli s nakitom na sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove epizode serije 'Sulejman Veličanstveni', gledatelji mogu pratiti na RTL Televiziji od ponedjeljka do četvrtka od 21.00 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo