UŽIVO NA RTL-u i Vijesti.hr /

Antonija Blaće o spektaklu u Areni: 'Malo me strah, ali mi žene volimo gledati moćne muškarce'

Na spektakl u Areni stigli su brojni sportaši, a uočena su i brojna poznata lica s hrvatske političke, društvene i estradne scene

8.9.2018.
21:04
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović večeras će uz podršku bučnih navijača protiv Amerikanca Amira Mansoura boksati za naslov svjetskog prvaka po WBC kategoriji. Ova borba definitivno je najveća u dosadašnjoj karijeri za majstora u rukavicama iz zagrebačke Dubrave. 

Da će ostvariti veliku karijeru, Filip je dao naslutiti još 2015. godine, kad je u bugarskom Samokovu osvojio naslov europskog prvaka u amaterskoj konkurenciji uz neviđenu dominaciju kroz cijeli turnir. Da, radilo se o amaterizmu, no svaki veći poznavatalj boksa nakon te je titule jasno ustvrdio - Filip će u ringu napraviti velike stvari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13 centimetara niži i čak 20 godina mlađi, američki boksač Mansour, reći će stručnjaci, ne bi trebao predstavljati veliku prijetnju našem Filipu, posebice u zagrebačkoj Areni. 

Ipak, domaća publika, koliko god predstavljala svojevrsni vjetar u leđa, može i opteretiti pojedinca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na rasporedu je 10 borbi, tri za pojas, a prije Hrgovića i Mansoura domaća Ivana Habazin brani pojas. 

Na spektakl u Areni stigli su brojni sportaši, a uočena su i brojna poznata lica s hrvatske političke, društvene i estradne scene. Boks je uvijek privlačio javne osobe, a Ana Miščević i Maja Oštro 'privele' su brojna poznata lica. 

Televizijska diva i zvjezda Antonija Blaće otkrila je kako je stigla pogledati boksački moć jer žene vole moćne muškarce. 

"Moram priznati da me malo strah, nikad nisam sjedila ovako blizu ringa, Jedva čekam da počne i da će Filip Hrgović nastaviti svoj odličan niz pobjeda", otkrila nam je poznata voditeljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Arenu su stigle i zvijezde RTL-ovog serijala "Život na vagi" Mario Mlinarić i Sanja Žuljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo