JOŠ METALA NA T-MOBILE INMUSICU / Anthrax se vraća u Zagreb

Image

Uz Dimmu Borgir, zagrebački festival ugostit će i predstavnike stare škole heavy metala.

13.3.2009.
16:28
VOYO logo

Anthrax, jedna od najdugovječnijih i najboljih heavy metal skupina svih vremena, drugi je headliner Tuborg Stagea četvrtog izdanja T-Mobile Inmusica.

Četiri godine nakon fenomenalnog koncerta u Pauku, slavni Njujorčani vraćaju se u Zagreb kako bi predstavili novi album "Worship Music" na kojem je upražnjeno mjesto za mikrofonom zauzeo Dan Nelson. Tu je i novi solo gitarist Rob Caggiano te dugovječna trojka Scott Ian (gitara), Charlie Benante (bubanj) i Frank Bello (bas).    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthrax je nastao 1981. godine u New Yorku i zajedno s Metallicom i Megadethom odigrao je ključnu ulogu u popularizaciji žešćih heavy metal ogranaka kao što su speed i thrash. Desetu godinu rada obilježili su još jednim prijelomnim trenutkom - rap/metal crossoverom "Bring the Noise" kojeg su snimili u suradnji s Public Enemy.    

Iako više nisu popularni kao nekad, njihovi posljednji albumi zadržali su visoku razinu kvalitete, dok su uživo, u što su se mogli uvjeriti posjetitelji  navedenog nastupa u Pauku, i dalje prvorazredna atrakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo