OTKRIVENI NOVI DETALJI O TODORIĆEVOM DOLASKU: / Sletjet će u neku od susjednih zemalja pa u Hrvatsku doći automobilom?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Net.hr doznaje kako bi Ante Todorić mogao sletjeti u neku od Hrvatskoj susjednih zemalja pa automobilom doći na granicu.

19.10.2017.
11:26
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Iako su odvjetnici Ante Todorića tvrdili da će se tijekom današnjeg dana njihov klijent vratiti u Hrvatsku, neslužbeno se doznaje kako od toga neće biti ništa.

Mediji javljaju da se njegov povratak očekuje sutra ili u subotu ujutro. Naime, neslužbene informacije govore kako ne postoji mogućnost da Todorić mlađi s lokacije na kojoj se trenutačno nalazi sleti u Zagreb. Net.hr doznaje kako bi mogao sletjeti u neku od Hrvatskoj susjednih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz tog razloga Ante Todorić će se u Hrvatsku vratiti automobilom, a na dogovorenoj lokaciji će se navodno sastati s policajcima i s njima obaviti razgovor.

Kao što je već poznato, Ante Todorić je početkom rujna u MUP-u odjavio prebivalište u Zagrebu i preselio u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RajkoČogurić, jedan od odvjetnika Ante Todorića, jučer je ujutro otkrio da će se njegov klijent vratiti u Hrvatsku do kraja tjedna.

No, samo nekoliko sati kasnije je FranOlujić, također član Todorićevog odvjetničkog tima, uvjeravao novinare da će se mlađi Todorić u Hrvatskoj pojaviti tijekom današnjeg dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o akciji Agrokor pratite OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo