prvi album s magazinom / Andrea Šušnjara ispunila svoje dječje snove!

Prvi album Andree Šušnjare s grupom Magazin izlazi nakon što pjevačica već četiri godine nastupa s jednom od najiskusnijih splitskih bendova.

13.7.2014.
16:10
VOYO logo

Iako je u grupi Magazin već četiri godine, Andrea Šušnjara tek je ovog ljeta dočekala ispunjenje svojih snova - izlazak prvog albuma s jednim od najiskusnijih splitskih bendova.

"Moj prvi, prvi album u životu koji sam priželjkivala još otkada sam bila mala curica je tu. Mojoj sreći nema kraja, nadam se samo da na drugi neću čekati ovako drugo", kaže Andrea.

Andrea misli pozitivno, a tako se zove i njezin prvi album s Magazinom, koji uz neke nove pjesme sadrži i sve njihove uspješnice još od Sijamskih blizanaca!

Ako dobro prođe remix, evo me uskoro s novim albumom, najavila je Vlatka Pokos koja ovih dana slavi veliku obljetnicu i svoje poklonike tim povodom časti novom verzijom pjesme "Metak"!

"Prije 20 godina, bit će u 8. mjesecu, ja sam snimila ustvari svoj najveći hit - Metak. Nekako prije sam razmišljala o remixu, ali u glazbi kao i u životu mora se sve poklopiti. Uspjela sam konačno doći do Borisa Đurđevića, nije lako, krećem u promoviranje te nove verzije", kaže Vlatka.

S obzirom da je remiksiranje dance hitova već odavno u modi, možda se Vlatka uspješno vrati u klubove, u kojima je prije dva desetljeća počela glazbenu karijeru.

Lidija Bačić dobila je crveni karton od organizatora Splitskog festivala. Nakon što su doznali da na isti nije prijavila originalnu, dosad neobjavljenu pjesmu, već obradu hita Tijane Dapčević, diskvalificirali su je iz prošlotjednog finala!

"Jednostavno pjesma po kriterijima festivala ne spada ovdje, kako se našla tu ne znam, a kada je ustanovljeno da ta pjesma već ima život prije sedam godina, ne bi bilo ravnopravno prema ostalima da to tako bude, pa je odluka donesena", kaže Nikša Bratoš.

"Ne možete izvesti pjesmu bez obzira u kojoj državi. Mogla sam ja večeras izvesti neku pjesmu Celine Dion, što ne bi bilo u redu, ali nije dobro i mislim da je to regularno", kaže Zorica Kondža.  

Lidijin "Krivi čovjek" tako će za promociju morati potražiti neke druge medijske kanale!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo