RADILI SU TO BEZ NJEZINA PRISTANKA? / Silovanje u sauni: Američki vojnici danima tulumarili po Splitu i okolici, a sada se javila djevojka sa stravičnom pričom

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Njihova vojna policija odmah je pokrenula istragu, a od splitske je policije već u nedjelju 6. studenog zatražena pomoć odnosno obavljanje očevida na mjestu događaja, izuzimanje eventualnih snimki video nadzora, razgovori s vlasnikom kuće

9.11.2022.
19:42
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Prošlog vikenda kada je u Hrvatskoj boravio američki nuklearni nosač "George H.W. Bush" koji je bio u višednevnom posjetu Splitu, grupa časnika unajmila je kuću s bazenom i saunom na području Marine kod Trogira. Kako piše Slobodna Dalmacija, mladi vojnici su se zabavljali, a po povratku na nosač aviona jedna od vojnikinja stara 20-ak godina, svom je nadređenom časniku prijavila da je silovana na toj zabavi.

Slobodna Dalmacija doznaje da se silovanje po priči žrtve odvilo u sauni u kojoj su u tom trenutku bili ona te još jedna njena kolegica i kolega, a netko od njih dvoje je žrtvi bez njenog pristanka gurao prste u spolni organ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POGLEDAJTE MOĆNU GRDOSIJU /

Američki nosač aviona na nuklearni pogon uplovio u Split: Nosi 90 aviona i helikoptera!

Image
POGLEDAJTE MOĆNU GRDOSIJU /

Američki nosač aviona na nuklearni pogon uplovio u Split: Nosi 90 aviona i helikoptera!

Njihova vojna policija odmah je pokrenula istragu, a od splitske je policije već u nedjelju 6. studenog zatražena pomoć odnosno obavljanje očevida na mjestu događaja, izuzimanje eventualnih snimki video nadzora, razgovori s vlasnikom kuće.

Nedodirljivi hrvatskim institucijama

Dan poslije nosač je isplovio iz Splita u nepoznatom pravcu, a s njima i žrtva i mogući počinitelj ili počiniteljica. Američki vojnici "nedodirljivi" su u Hrvatskoj što se tiče njihove kaznene odgovornosti, i to od 2008. godine kada je Hrvatski Sabor donio Odluku o proglašenju Zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade RH i Vlade SAD-a o pravnom položaju snaga SAD-a u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar primjer datira iz davne 2006. godine kada je 20-godišnji pijani pilot s nosača aviona "USS Enterprise" provalio u kuću tada 85-godišnje Splićanke na Bačvicama te ju je zgrabio dok je spavala, bacio je na tlo i maltretirao sve dok joj nisu dva susjeda priskočila u pomoć.

Na mjesto incidenta tad su stigli i američki vojni policajci koji su pilota uhitili i odveli na brod u pritvor, a navodno je poslije dobio nečastan otpust, no u Hrvatskoj, gdje je počinio nedjelo, nije odgovarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo