Umjesto vas / Ako danas podignete kredit u ovoj banci, vratit će vam prvu cijelu ratu!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Tako će se klijentima u roku od 5 radnih dana od uplate prve rate kredita, ta rata vratiti

26.4.2019.
12:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako u Addiko banci u petak, 26. travnja, podignete gotovinski kredit u kunama ili eurima, banka će umjesto vas vratiti prvu cijelu ratu. 

Za sve zahtjeve za nove gotovinske, nenamjenske i Addiko Blic kredite, koji će biti podneseni 26. travnja 2019. godine, te kasnije budu odobreni, Addiko banka će klijentima u roku od 5 radnih dana od uplate prve rate kredita, tu ratu vratiti tako što će taj isti iznos uplatiti na njihov račun, piše Poslovni dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bankarstvo je u suštini sa strane banke i sa strane klijenta stvar povjerenja, a da smo ga zavrijedili vidljivo je iz stalnog rasta klijenata. Dapače, s omogućenim lakšim prebacivanjem računa danas dvostruko više klijenata odabire Addiko banku kao svoju primarnu banku i na to smo jako ponosni. S novom 'Addiko Red Friday' akcijom vraćamo cijelu jednu ratu i to odmah na početku, čime na ukazano povjerenje odgovaramo povjerenjem", izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke.

Za više informacija o kreditima u Addiko banci, pogledajte njihove stranice OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo