humanitarna akcija na krki / Akcijom 'Odčepi za ulaznicu' prikupljene tone čepova koji će biti zamijenjeni za skupe lijekove

Akcija 'Odčepi za ulaznicu', kojom se Nacionalni park Krka priključio kampanji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske i više je nego uspjela. Prikupljene su tone plastičnih čepova koji će biti zamijenjeni za skupe lijekove

19.12.2015.
19:03
VOYO logo

Vreće i vreće plastičnih čepova zatrpale su ispostavu Nacionalnog parka Krka u Skradinu. U ekološkoj i humanitarnoj akciji "Odčepi za ulaznicu" plastični čepovi mijenjaju se za ulaznice. 

Sakupljali su mladi i stari. Paketi stižu u Skradin iz cijele Hrvatske. Prikupljeno je više od pet tona čepova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatnim ulaznicama Nacionalni park promovira kampanju "Plastičnim čepovima do skupih lijekova" Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske. Za ove čepove netko će dobiti i životno važne lijekove.

"Mi smo pozvali sve građane da u periodu od 15.6. do 15.12. prikupljaju sve plastične čepove i za jedan kilogram skupljenih čepova će dobiti dvije besplatne ulaznice koje mogu koristiti kroz cijelu 2016. godinu", rekla je Silvija Ćaleta, voditeljica promidžbe NP Krka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija na Krki je gotova, ali čepovi se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma i dalje mogu slati na adresu udruge u Čakovec. Odbačena plastika zamijenjena za skupe lijekove koji nisu na listi HZZO-a, nekome znači život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo