BESPLATNI UMJESTO OTKAZANOG KONCERTA / Aerosmith se iskupljuje fanovima

Image

Nakon što su ih otpilili zbog bogate privatne svirke, "obični" obožavatelji benda podigli su sudsku tužbu.

28.4.2009.
11:01
VOYO logo

Vječna američka rock skupina Aerosmith odgovorit će na sudsku tužbu, koju su protiv nje podigli vlastiti obožavatelji, besplatnim koncertom na Havajima.   

Naime, prije dvije godine grupa Stevena Tylera u posljednji je trenutak otkazala rasprodani koncert u Mauiju i to zbog, kako je kasnije utvrđeno, privatnog nastupa za trgovce automobilima. Nakon što su ih mediji, između ostalog, optužili i za "prodaju ideala rock'n'rolla", bendu nije preostalo ništa drugo nego da pokuša popraviti situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz svirku "za džabe", bostonske rock djedice pokrit će i sve sudske troškove spora, a u pripremi je i službeno priopćenje u kojem će, otprilike, stajati kako "Aerosmithu ništa nije važnije od obožavatelja".

Za one koji ne znaju, grupa će iduće godine obilježiti 40. godišnjicu rada. U karijeri su proživjeli doslovno sve - bili su vjerojatno najveći "junkieji" sedamdesetih, a nakon čišćenja i velikog povratka na scenu, osvojili su brdo Grammyja te prije osam godina i postali stanovnicima rock'n'roll Dvorane Slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo