viša turistička razina / Adventska potrošnja dobar vjetar u leđa domaćoj ekonomiji koja ohrabruje s jakim stopama rasta

Adventska potrošnja naravno bit će i dobar vjetar u leđa domaćoj ekonomiji koja je sa jakim stopama rasta ohrabrila sve

29.11.2015.
19:17
VOYO logo

Život je dobar prvog adventskog vikenda u centru Zagreba koji blista zapakiran u svoje novo Adventsko ruho. Maksimalno opuštanje... dobra hrana... idealno provedeno slobodno vrijeme uz ugođaj koji središte metropole lanisira na jednu višu turističku razinu.

Osim Zagrepčana ovakav spektakularan ugođaj za opuštanje bira i sve više stranih turista. Zagrebačka turistička zajednica imala je upravo taj cilj - od metropole napraviti turističku destinaciju za cijelu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promovirali smo Advent i online i offline jer želimo da ti turisti dođu u Zagreb, to su uglavnom zemlje kao Italija, sjeverna Italija posebno. Slovenija, Bosna i Hercegovina posebno", izjavila je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba.

Za projekt je potrošeno dva milijuna i sto tisuća kuna. Čak i manje nego prošle godine no ovaj put uz puno veće sudjelovanje sponzora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klizalište priči daje poseban čar. Djeca ga obožavaju. Adventska potrošnja naravno bit će i dobar vjetar u leđa domaćoj ekonomiji koja je sa jakim stopama rasta ohrabrila sve. No ovdje je ipak uživanje i opuštanje u slobodnom vremenu prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo