ADVENT U VINKOVCIMA / Dođi u Vinkovce jer Bajka na Bosutu nikako se ne smije propustiti

Image

Gradovi diljem Hrvatske veselo čekaju Božić, a ni Vinkovci nisu izuzetak

20.12.2021.
16:51
VOYO logo

Iza nas je četvrta adventska nedjelja, a s njom nam dolaze i najljepša događanja povodom nadolazećih božićnih blagdana. Ovogodišnji Advent u Vinkovcima na dvije lokacije nudi za svakoga ponešto. Od klizanja na ledu i atraktivnim okruglim klizalištem, toplih delicija pa do kućice Djeda Božićnjaka, bake Mraz i bake Eve, koji željno iščekuju svakodnevno istkati najljepše uspomene svim klincima i klincezama, ali i onim malo starijima koji još vjeruju kako bajke postoje. Ako niste osjetili čari ove naše Bajke na Bosutu još je uvijek  možete posjetiti sve do 8. siječnja.

Image

Čarolija po cijelom gradu

Čarolija je po cijelome gradu, a ovogodišnji ukrasi krase Vinkovce motivom anđela i odaju osjećaj mira i veselja. Pomno su birani i izvođači koji su svojim glazbenim repertoarom zabavljali publiku i posjetitelje, a tako će se nastaviti i u nadolazećim blagdanskim danima. Alan Hržica, Emanuel band, Marija Vidović i komorni orkestar, Electric Corn samo su neka od imena koji su ugrijali zimsku atomosferu uz prve pahulje u gradu, a cijeloj priči pridružio se i Advent na kotačima uz program mladih čuvara folklora KUD-ova Lisinski i Šumari, a glazbeni gosti proteklog vikenda bili su Robert Mareković i Swingersi, te Daleka obala koja je na tren ljeto vratila u rasplesane cipele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Koncert s prozora Gimnazije, sinoć je veličanstveno upotpunio četvrtu nedjelju Adventa, a to je najposebnije događanje koje krasi samo naš grad, gdje je ove godine 150 sudionika pustilo svoje glasove i instrumentima zasvirali najljepše blagdanske glazbene note. Ovom prigodom svoje čestitke za nadolazeće blagdane uputio je i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić koji je poželio radost i veselje s ulica da unesemo i u svoje domove.

Novogodišnja noć koju svi željno iščekujemo kako bismo iza sebe ostavili ovu, još uvijek, pandemijsku godinu s zabavnim koncertom zakazana je u Pješačkoj zoni uz Aurelius band, a do tada zabava se i dalje nastavlja uz Bosut gdje za sve gurmane željne dobre klope, ugostiteljske kućice nude klasične slavonske specijalitete čiji mirisi i okusi griju hladne večeri. Ako još niste posjetili čarolije kraj rijeke Bosut, požurite jer se program Adventa u Vinkovcima nikako ne propušta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo