REPER MEĐU PLAĆENICIMA / 50 Cent u Stalloneovom filmu

Image

Hip-hop zvijezda uskočila je umjesto Foresta Whitakera koji je otpao zbog "prebukiranog kalendara".

20.3.2009.
12:51
VOYO logo

Nakon što se oskarovac Forest Whitaker u posljednji trenutak povukao iz "Expendablesa", Sylvester Stallone nije dugo tražio zamjenu! Upravo je potvrdio kako će istu ulogu tumačiti popularni reper i sve češći glumac 50 Cent koji se tako priključio "all-star" ekipi Mickeyja Rourkea, Jeta Lija, Jasona Stathama i Erica Robertsa.                         

Također, iz priče je, iz nepoznatih razloga, izašla i Sandra Bullock koju će, pak, zamijeniti Charisma Carpenter. Tu je i poznata brazilska glumica Giselle Itie te u glavnoj ulozi, dakako, sam Stallone. U manjoj cameo ulozi trebao bi se pojaviti i umirovljeni glumac, današnji političar Arnold Schwarzenegger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostarjeli štemer postao je "vruća roba" na tržištu nakon uspješnih nastavaka svojih najpoznatijih filmova "Rocky" i "Rambo", a "Expendables" će i režirati prema vlastitom scenariju. Priča prati skupinu plaćenika čiji je cilj svrgnuti nemilosrednog diktatora jedne južnoameričke države. Uz glumačke novosti, objavljen je i službeni datum premijere filma - akcijski spektakl "The Expendables" dolazi u kina 23. travnja sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo