'Žao mi ga je kao prijatelja i kao čovjeka!'

Hrvatska nogometna reprezentacija odletjela je s Plesa u Poljsku, no nažalost bez Ivice Olića. 'On bi uvijek davao sebe. Žao mi ga je kao prijatelja i kao čovjeka.

5.6.2012.
12:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vatreni su iz zračne luke Pleso otputovali u Varšavu iz koje će krenuti u svoju bazu za EURO u Warki, a u 'zraku' se osjećala tuga zbog izostanka ozlijeđenog Ivice Olića.

"Takvog je teško naći i to ne samo u Hrvatskoj, ali ponovit ću ono što sam rekao i igračima – cilj nam ostaje isti", izjavio je Slaven Bilić na odlasku za Večernjak, a Niko Kranjčar dodao:

"On bi uvijek davao sebe. Žao mi ga je kao prijatelja i kao čovjeka. Bez obzira na to optimističan sam. Dobro smo odradili pripreme. Zaboravimo ono što je bilo s Norveškom. Imamo posljednjih nekoliko dana da se uigramo do kraja", tvrdi Kranjčar, dok je kapena Darijo Srna poručio:

"Olić je izgubljen, on je jedinstven, igrač za velike utakmice i igrač odluke. Na žalost morat ćemo bez njega, ali od zacrtanog cilja ne odustajemo".

Uoči odlaska na Europsko nogometno prvenstvo koje će se održati u Poljskoj i Ukrajini premijer Zoran Milanović u zagrebačkom hotelu Sheraton pozdravio je hrvatske reprezentativce predvođene izbornikom Slavenom Bilićem. Premijer je Vatrenima prije odlaska u poljski gradić Warku, gdje će im biti baza, u ime Vlade poželio uspješan nastup. "Dečki, sretno na Euru!", kratko je kazao Milanović, inače ljubitelj nogometa i navijač splitskog Hajduka te Milana, koji je u nekoliko prilika znao isticati svoju fasciniranost tim sportom. "Nogomet, život je nogomet. Nema fascinantnijeg sporta, većeg organiziranog kaosa od nogometa. Svi drugi sportovi, naročito kolektivni, su sheme. Atletika je čudesna stvar, ali nogomet", rekao je svojedobno predsjednik Vlade.

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali