Play ponuda

'U Hrvatskoj ste najbolji jer stalno kradu za vas!'

shimmer fallback

Treneru Varaždinaca teško su pale neke sudačke odluke.

8.8.2010.
12:56
Play ponuda

arti-201008070318006Samir Toplak definitivno ne spada u kategoriju trenera-gospodina kojoj je pripadao jedan od njegovih prethodnika Branko Ivanković. Temperamentni strateg Varaždinaca je tijekom utakmice stalno bio uz aut-liniju – gestikulirao, psovao, mahao rukama, a dosta toga je bilo upućeno i na adresu suca Alena Gereka.

Toplak mu najviše zamjera situaciju iz prvoga poluvremena kada je, po njemu, bio čisti jedanaesterac Ibaneza na Dejanu Glavici, no arbitar se nije oglasio. Bilo je i u drugom poluvremenu nekoliko odluka na štetu Varaždinaca, pa je trener domaćeg sastava revoltirao dobacio dinamovcima:

"U Hrvatskoj ste najbolji jer kradu za vas, a u Europi ne možete ništa jer nemate takvu pomoć", ispalio je Toplak, koji se po izlasku s terena čak 'zakačio s Leandrom Cufreom, unosili su se jedan drugome u lice, ali sve je ostalo na verbalnim prijetnjama, pišu 24sata.

"Ovo je sramotno. Izgleda da plaćamo danak tom glasu protiv Lige 12", dodao je trener Varaždina na službenoj presici tijekom koje je vrlo neukusno ometao izlaganje gostujućeg stratega Velimira Zajeca.

"Jel' mogu ja pričati ili imate još nešto za reći", okrenuo se iznervirani Zeko u jednom trenutku prema svom kolegi s varaždinske klupe.

"Šapćem nešto samom sebi", pravdao se Toplak, no bilo je očigledno da sebi u bradu komentira neke Zajecove opaske o utakmici, od kojih ga je najviše zasmetala ona o 'Dinamovoj dominaciji', piše Sportske.

Play ponuda
Play ponuda