Play ponuda

ZOV PRIRODE / Kad vidite što je ova cura pronašla u kupaonici, bojat ćete se otići na WC

shimmer fallback

Britanka Hannah Brierley (16) i njena majka Karen Marriott (40) šokirale su se kada su u svojoj kupaonici pronašle albino zmiju dugačku više od 180 centimetara.

11.4.2015.
8:13
Play ponuda

Tinejdžerica Hannah Brierley (16) iz Manchestera bila je šokirana kada je na radijatoru u svojoj kupaonici pronašla sklupčanu zmiju dugu gotovo dva metra.

Kada je ugledala albino zmiju, djevojka je prvo pomislila da ju majka Karen Marriott (40) zeza. Nekoliko minuta zurila je u životinju, a kad se pomaknula, shvatila je da nije šala i pozvala je majku.

Marriot je pokušala nazvati Kraljevsko društvo za prevenciju okrutnosti prema životinjama, no nitko se nije javljao pa je nazvala hitne intervencije, prenosi Daily mail.

Detektiv Craig Wallace čuo je dojavu i došao u pomoć iako to nije bio slučaj za policiju. Uhvatio je zmiju uz pomoć jastučnice.

"Imam zmije pa znam mnogo o njima. Riječ je o Pituophis melanoleucus. Ima gadan ugriz, ali nije otrovna", rekao je detektiv.

"Hannah je isprva bila smirena, nije mislila da je zmija prava. Osjećala sam se glupo što zovem službu za hitne intervencije, ali nisam znala što bih. Brinulo me kako je zmija ušla", izjavila je Karen Marriott.

"Svi smo morali na wc, ali smo se bojali", dodala je Marriot.

Zmija je vraćena pravom vlasniku, Bradleyu Heywoodu. Zmija je pobjegla kada su za lijepoga vremena ljudi držali vrata i prozore otvorenima.

Play ponuda
Play ponuda