ZAGONETNA SMRT MAROKANSKE MANEKENKE: / Bila je redovita gošća na Berlusconijevim zabavama

Imane Fadil umrla je u milanskoj bolnici 1. ožujka, mjesec dana nakon što je ondje primljena jer se žalila na bolove u trbuhu a svojim je prijateljima i odvjetniku kazala da je otrovana.

16.3.2019.
16:29
AFP
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Smrt marokanske manekenke koja je bila redovita gošća na privatnim zabavama bivšega talijanskog premijera Silvija Berlusconija, Imane Fadil (33), istražuje se kao moguće ubojstvo, izvijestili su sudski izvori, a prenosi BBC.

Imane Fadil (33) umrla je u milanskoj bolnici 1. ožujka, mjesec dana nakon što je ondje primljena jer se žalila na bolove u trbuhu. Tada je svojim prijateljima i svojem odvjetniku kazala da je otrovana.

Nejasan uzrok smrti

Imane je svjedočila 2012. na suđenju Berlusconiju, optuženom za plaćanje seksualnih usluga maloljetnim prostitutkama. Bivši talijanski premijer najprije je osuđen, no potom je oslobođen u žalbenom postupku. Kasnije je osuđen za utaju poreza pa je morao obavljati društveno koristan rad.

Milanski glavni tužitelj Francesco Greco Reutersu je rekao da u medicinskoj dokumentaciji Imane Fadil ima više nepravilnosti.

"Liječnici nisu sa sigurnošću dijagnosticirali nikakvu tešku bolest koja bi mogla objasniti njezinu smrt", kazao je.

Talijanske novine pišu da je Fadil pisala knjigu o proživljenim iskustvima, a suci koji su radili na istrazi njezine smrti u posjed su dobili kopiju rukopisa. Berlusconijeva je reputacija prilično narušena nakon navoda o zloglasnim 'bunga bunga' zabavama u njegovoj vili.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali